Řezníkovi ptáčci
Recept ještě nebyl hodnocenPlátky hovězího masa rozklepeme na tenké větší plátky. Rozprostřeme je a posypeme kořením „Roštěnky“ a potřeme hořčicí dle chuti a zvyku. Na takto potřené plátky masa…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 904 kJ / 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 12,00 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 9,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Plátky hovězího masa rozklepeme na tenké větší plátky. Rozprostřeme je a posypeme kořením „Roštěnky“ a potřeme hořčicí dle chuti a zvyku. Na takto potřené plátky masa…
Hermelín lehce potřeme olivovým olejem, zejména proto, aby na něm lépe držela alpská šunka.Po potření Hermelín tedy obalíme do kabátku z alpské šunky (dle šířky plátku…
Klobásky (libovolné dle chuti) nakrájíme na kolečka a na pánvi s trochou oleje necháme opéct.Poté přidáme na větší kousky pokrájenou sušenou alpskou šunku (může být i…
Přidáno před 26 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Sladké tyčinky fartons jsou hitem valencijských kaváren: Namáčejí se do kávy nebo čokolády a takhle snadno je připravíte doma
Zapomenutá delikatesa brzlík: Osmažte si jej podle receptu Marie Janků Sandtnerové
Česká zelňačka učarovala i Němcům: Kromě kysaného zelí její kouzlo spočívá v jedné dobře zvolené ingredienci