Pomazánka „Plamen“ ze sýrů a zeleniny
Recept ještě nebyl hodnocenPapriky očistíme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na proužky.Rajčata očistíme a nakrájíme nadrobno. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka, česnek oloupeme a nakrájíme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 105 kJ / 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 80,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 63,00 g |
–– mononenasycené | 18,00 g |
–– polynenasycené | 45,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 1,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Papriky očistíme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na proužky.Rajčata očistíme a nakrájíme nadrobno. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka, česnek oloupeme a nakrájíme na…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Apfelschorle – nejlepší střik pro horké letní dny. Co potřebujete na oblíbený rakouský a německý nápoj?
Velikonoce na talíři: Co jíst na Zelený čtvrtek, který vlastně zelený být neměl?
Svatomartinské akce: Kam zajít na kaldoun, kam na husičkový guláš a kde mají nejlepší lokše?