Sušenky na party
Recept ještě nebyl hodnocenTroubu předehřejeme na 200°. Všechny suroviny smícháme v hmotu. Na plech, který je vyložený pečícím papírem, po lžičkách dáme sušenkové těsto. Pečeme cca 7 minut. Poté…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 953 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 6,67 g |
– nenasycené | 13,33 g |
–– mononenasycené | 6,67 g |
–– polynenasycené | 6,67 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 66,67 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 6,67 g |
Troubu předehřejeme na 200°. Všechny suroviny smícháme v hmotu. Na plech, který je vyložený pečícím papírem, po lžičkách dáme sušenkové těsto. Pečeme cca 7 minut. Poté…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Vánoce v Itálii: Bez těstovin to nejde ani na Štědrý den. Podávají se i makarony s čokoládovou omáčkou a strouhanými oříšky
Tlačenkový salát: Masopustní dobrota s cibulí, hořčicí a okurkou chutná perfektně s čerstvým chlebem
Encyklopedie bobulovin: Víte, jak vypadá josta a jak v kuchyni nejlépe využít angrešt, černý bez či rakytník?