Nadívaná holoubátka
Recept ještě nebyl hodnocenNádivka: Do nádoby, kterou si vyberete :-) ( třeba mísa ), dáme najemno nakrájenou cibuli ( můžete dát i červenou, kvůli barvičkám ), na kostky nakrájené pečivo,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 438 kJ / 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 1,20 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 170 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 1,40 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nádivka: Do nádoby, kterou si vyberete :-) ( třeba mísa ), dáme najemno nakrájenou cibuli ( můžete dát i červenou, kvůli barvičkám ), na kostky nakrájené pečivo,…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Restované ředkvičky jsou báječnou přílohou. Při přípravě je třeba dodržovat správný postup, aby si zachovaly svou typickou chuť
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Svatý Martin očima farářky Martiny Kopecké a autorky knih Martiny Boledovičové: Původ známé tradice