17 receptů na jídla s kopřivami: Výživnou bylinku si dopřejeme zcela zadarmo
Kopřiva je ceněná bylina, která má své místo nejen v bylinných čajích, ale také v našem jídelníčku. Nejhodnotnější a zároveň nejchutnější je brzy na jaře. Sbíráme mladé a svěží lístky, obvykle bez tuhých natí.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Polévka s pohankou a kopřivami
- Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
- Zapečené chleby s kopřivami
- Kopřivové suflé
- Frncábník (bramborák s kopřivami)
- Jogurtové uzlíky s kopřivami
- Kopřivové karbanátky
- Buchta s kopřivou
- Kopřivové košíčky
- Míchaná vajíčka s kopřivami
- Banánové smoothie s kopřivami
- Rizoto (risotto) s kopřivami a medvědím česnekem
- Kopřivové listy v sýrovém těstíčku
- Vaječná pomazánka s medvědím česnekem, kopřivami a pažitkou
- Špenát s medvědím česnekem a mladými kopřivami
- Cibulajda s kopřivami
- Kopřivové knedlíčky
1/17
1/17
Další tipy a triky
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Jak připravit kopřivy k jídlu. Rady a tipy pro jejich využití
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Komentáře