19 receptů na krémové polévky: Připravte si je v chladných dnech, zasytí vás a zahřejí
Krémové polévky jsou oblíbenou součástí obědů a večeří v chladných dnech. Jejich nespornou výhodou je, že jsou jemné, hezky barevné a nejsou v nich cítit kousky, proto je mají rády i děti. Jsou husté díky rozmixované zelenině, tak se už nemusí zahušťovat.
Pro zimní dny jsou krémové polévky s kouskem pečiva výborným a vděčným řešením. Husté, horké, zjemněné smetanou a podávané s krutony z pečiva nebo s opraženými semínky, ochucené olejem nebo bylinkami, jsou doladěné k naprosté dokonalosti.
Recepty ve výběru
- Křenová polévka
- Krémová polévka z kořenové zeleniny
- Krémová polévka z pečeného česneku s krutonky
- Hráškový krém se smetanou
- Rajčatová polévka s parmazánem a krutonky
- Krémová dýňová polévka
- Brčálník – špenátová polévka
- Bramborový krém s hříbky
- Babiččina chlebová polévka
- Květákový krém se sezamovým olejem
- Sváteční polévka z dýně hokkaido
- Rukolová polévka
- Sýrová polévka
- Krémová polévka z červené čočky
- Rybí krémová polévka a la Frionor
- Krémová houbová polévka, zdobená restovanou hlívou ústřičnou
- Brokolicová krémová polévka
- Krémová fazolová polévka s koprem
- Krémová kaštanová polévka
1/19
1/19
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 8 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 11 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 13 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 15 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
„Il Boemo“ Josef Mysliveček měl na talíři spoustu zeleniny a mohl si pochutnávat na tiramisu, které sloužilo jako afrodisiakum
Krémové polévky jako ideální večeře pro děti: Jeden jednoduchý postup stačí na desítky různých polévek
Komentáře