Zamilované koblihy: Usmažte z kynutého těsta koblihy ve tvaru srdce podle videa
Koblihy ve tvaru srdce si přímo říkají o to, aby byly konzumované s láskou. Hodí se jako milé překvapení k oslavě výročí, narozenin nebo třeba Valentýna, ale i jen tak, jako pozornost. S karamelovou krustou vypadají neodolatelně.
K přípravě zamilovaných koblih budete potřebovat kynuté těsto, kynutí nesmíte uspěchat. Návod na přípravu kynutého těsta najdete zde. Je jen na vás, jestli budete koblihy plnit krémem, domácími povidly nebo třeba lahodnou marmeládou. Chutné budou všechny varianty.
Jak na přípravu zamilovaných koblih
Pokud už máte připravené kynuté těsto, je příprava koblih rychlá a snadná.
- Kynuté těsto rozválejte na pomoučeném vále a poté použijte vykrajovátko ve tvaru srdce.
- Vykrojená srdce nechte vykynout a pak je smažte z obou stran v rozpáleném oleji.
- Koblihy naplňte krémem nebo marmeládou, nejlépe krásně červenou.
- Naplněné koblihy máčejte v horkém karamelu, který po vychladnutí vytvoří krustu.
Ať vaše láska vydrží déle než koblihy ve tvaru srdce na stole.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 4 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 10 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Komentáře