Oběd pro celou rodinu - to je kuře na lůžku z kysaného zelí. Šťáva z kuřete se zde promíchá s kyselou šťávou ze zelí a spojí se do husté, chutné omáčky. Kulaté knedlíky se dají přidat později nebo použít z předchozího dne, budou chutnat jako právě uvařené.
20 receptů na pokrmy z jednoho pekáčku: Upečte jednoduše maso se zeleninou a přílohou
Jídlo z jednoho pekáčku, připravené v troubě, je jednoduché v tom, že všechny suroviny tepelně upravíme najednou a tím si ušetříme čas, energie, práci i nádobí. Výsledný pokrm je lepší, než když vše připravujeme zvlášť.
Při přípravě pokrmů v jednom pekáčku se všechny suroviny vkládají do trouby najednou. Všechny chutě se přitom spojí a prolnou, výsledný pokrm je lahodný a voňavý. Pekáček plný dobrého jídla ušetří čas, který můžeme věnovat rodině.
Recepty ve výběru
- Kuře se zelím a knedlíky z jednoho pekáčku
- Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku
- Zapékané papriky s těstovinami a omáčkou z jednoho pekáčku
- Cuketa /patizon s uzeným masem a bramborami z jednoho pekáčku
- Dobrůtka z jednoho pekáčku
- Eintopf na černém pivu
- Houbový pekáček
- Klobásky z pekáčku
- Bramborový pekáček
- Květákový pekáček
- Pekáček plný chutí
- Pytt i panna (Maličkost v pekáčku)
- Oběd z jednoho pekáčku od Krkovičky
- Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
- Pekáček s cuketou
- Házená na pekáčku
- Letní kuře z jednoho pekáčku
- Jehněčí pekáč
- Francouzské brambory ze syrových brambor
- Kotlety na smetaně
1/20
1/20
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 20 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Přečtěte si Zobrazit více
„Il Boemo“ Josef Mysliveček měl na talíři spoustu zeleniny a mohl si pochutnávat na tiramisu, které sloužilo jako afrodisiakum
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Komentáře