uvařila 21. 11. 2015 14:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 11. 2015 14:51
játra husí, cibule, cibule červená, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř čtyř barev, jalovec, tymián sušený, rozmarýn sušený, sádlo, vývar drůbeží
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Portugalská treska Bacalhau: Ryba, kterou touží na cestách ochutnat téměř každý. Takhle snadno si ji připravíte i doma
Pozor na kávovou sedlinu a olej! Víte, co ještě nikdy nelít do dřezu, aby se neucpal?
Jste vystresovaní z Vánoc? Tyto potraviny vám je pomůžou přežít v klidu a míru