uvařil 19. 2. 2010 16:23
málo omáčky a hodně fazolek, tak to máme nejradši
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 2. 2010 16:23
málo omáčky a hodně fazolek, tak to máme nejradši
fazolky mražené, slanina uzená, mouka hladká, masox, voda, kopr, smetana zakysaná
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Slavné omáčky: Víte, že holandská omáčka ve skutečnosti pochází z Francie? Základem ale muselo být holandské máslo!
Šťavnaté čerstvé datle jsou elixírem zdraví! Nabijí vás vitaminy a dodají tělu energii
Chorvatsko není předražené, je to mýtus, říká Češka, která je tam jako doma. Hledejte místní „hotovky“ a jděte dál od moře, radí