uvařil 19. 2. 2010 16:24
napřed dobře očistit
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 2. 2010 16:24
napřed dobře očistit
fazolky mražené, slanina uzená, mouka hladká, masox, voda, kopr, smetana zakysaná
Přidáno před 55 minutami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
První „kuchařka“ pochází ze starověké Mezopotámie. Takhle se vaří ječná kaše s datlemi podle 4 000 let starého receptu
Život chutná lépe po páté! S tímto poselstvím se vydal na cestu unikátní Kinley bus
Tarhoňa byla pochoutkou kočovníků. Jak se tahle maďarská specialita připravuje?