uvařil 23. 10. 2012 15:20
Opečeme játra s česnekem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 10. 2012 15:20
Opečeme játra s česnekem
játra kuřecí, olej, voda, hořčice plnotučná, masox hovězí, česnek, jíška tmavá instantní, pepř, sůl, rozmarýn
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Reuben polévka výborně zahřeje, nasytí a chutná úplně stejně jako slavný americký sendvič se zelím
Falešný tatarák z brambor stojí pár korun, je ideální na topinku a jeho příprava je neskutečně rychlá
Jak se jednou provždy zbavit mravenců? Přinášíme přehled babských rad, které fungují