uvařila 5. 10. 2008 14:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 10. 2008 14:52
droždí, cukr dia, mouka žitná, mouka chlebová pšeničná, mouka celozrnna pšeničná, mouka špaldová hrubá, sůl, nesolené arašídy, semínka slunečnicová, semínka dýňová, semínka lněná, vločky ovesné, anýz, fenykl, kmín celý, olej olivový, voda
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Čokoládový perník podle cukráře Josefa Maršálka: Vláčný je díky jablkům, těsto ovšem nesmíte šlehat, jen zlehka míchat
Jednoduchý bezinkový med: Zázračný přírodní lék na kašel i horečku vyjde na pár korun
Jak na dokonalé perníčky krok za krokem: Důležité je odležení těsta, správná tloušťka vyválení i délka pečení