uvařila 8. 10. 2011 12:03
Sojový granulát, kalsik a podravka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 10. 2011 12:03
Sojový granulát, kalsik a podravka
granulát sojový, podravka, koření polévkové, olej, sůl, sýr nastrouhaný, kečup sladký, cibule
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Pečený guláš z hovězích líček: Aby bylo maso jemné a šťavnaté, nesmí se příprava uspěchat a pomůže i jeden trik
Holka u plotny radí: Jednoduché sušenky s arašídovým máslem a čokoládou voní skořicí a rozplývají se na jazyku
Pravé Tatranky jsou jenom jedny. Název získaly podle svého původního tvaru