Pečená játra v alobalu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 888 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,94 g |
Tuky | 14,00 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 502 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 38,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pepř není potřeba, pokud jsou třeba malé děti, ale hlavně nešetřit kečupem, je ho tam potřeba opravdu hodně. Před osolením ochutnejte, já to ani nesolím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 12. 2017 12:30
Tak dnes přidávám opět fotku..
13. 5. 2017 22:06
helgard:
13. 5. 2017 21:41
pche...ať si je klidně uražená....každý správný chlap se narodil jako kuchař....takže, když si mám jít poprvé v životě udělat večeři sám, tak to budou játra a hranolky.....akorát mám malý problém. Kde se zapíná trouba ? , je tam celá řada čísel a kolečko se otáčí na všechny strany, to by se mělo podle mě jasně říci, zda točíme doleva nebo doprava u pračky na tom teda záleží, takže to budu otáčet jako na aviváž s předpírkou no uvidíme....za další, nikde tu nevidím, jakou teplotou mám jako grilovat a ta potvora se mnou nemluví ani trouba ani manželka...Vymazal jsem sádlem ten alobal, to je cajk, v pohodě, má to perfektní rohy a je to kolmo na sebe, takže tu část s alobalem jsem zvládnu precizněl....teď jako nakrájet játra..na jak velké plátky a jak se mají pokrájet jako.....přeci nemohu napsat do receptu...jenom pokrájíme játra to je jako bych řekl kamioňákovi na hranicích Německa že do Paříže stačí projet Mnichov.... a jako mám je krájet po délce, nebo na malé kostky....na těch játrech nejsou vyznačené žádné rysky, takže v tom dost jako plavu Ono už teda ty játra shánět byla fuška...mám 0,498 kg jater a jako musel jsem prohrabat celý mrazák, protože všechny balíčky byly 0,399-0,415-0,404 kde jako vezmu přesně 0,5 kg...takový balíček jsem nenašel v celém kauflandu.... leda bych to nastavil na váze dvěma ředvičkama, to by pak sedlo přesně. Pak by mně zajímalo co znamená játra zabalíme....když přeci položíme, játra na ten alobal vymazaný teda sádlem a nějak rozsypanou cibulí tak nemohu játra zabalit to je mám jako sbalit do ruliček? nebo jako co?...leda že bych zabalil.....no jasně jde to celý pekáč jsem obalil alobalem, takže se játra budou skvěle saunovat....nevím no, vypadá to na pohled jako express balík od české pošty protože jsme si s balením dal fakt záležet a v troubě to vypadá pro nějaké pracoviště s radioaktivním materiálem ale uvidíme....polil jsem to kečupem....opět nechápu máme doma 4 druhy kečupůůů, jako ty vole na co ? Aby mně to pletlo ? Váhám zda si neobjednat pizzu....ale risknu to. Takže volím hečup hellmans jemně pikantní....no tak to jsem teda zvědavý....pokud to nebude dobré napíšu sem stížnost....zatím se v troubě alobal nafukuje a vyfukuje a divně prská...ale snad to bude ok....
1. 4. 2016 22:41
Moc pěkné, při kolik stupních se to peče? Děkuji
30. 11. 2013 18:27
savlinka:... nádherně čisté foto
30. 11. 2013 13:04
Dnes jsem opět dělalapřidávám fotečkua manžel měl smažené
15. 10. 2010 18:22
Mali sme dnes na večeru a moc nám chutiloja si dávam kečup asi do všetkého,preto ma recept zaujala tá cibulka...Zabudla som na tie jablká,čo písala Mirča..nabudúce pridámJedli sme s ryžou a hlávkovým šalátom so smotanouDávam bod a fotku(prihodila som na plech aj pár kur.krídielok)
12. 9. 2010 12:48
Právě jsme dojedli, ikdyž moc jídla s kečupem nemusíme, tak toto nám moc chutnalo, bodík k plusu.
28. 3. 2010 07:27
Včera jsem teda dělala tento výborný recept. Musela jsem se pochválit, bylo to úžasné, výborné, skvělé. Já místo kečupu použila rajský protlak a super.Bodík
26. 3. 2010 14:32
Chystám se dělat zítra, tak jsem moc zvědavá jaké to bude, ale dle komentářů soudím, že výborné. Játru u nás doma zbožňujeme
13. 2. 2010 20:03
panvickadnes to byl náš oběd a předčil mé očekávánískutečně jsme si pochutnali, fotečku přiložit jsem si dovolila a 10. bodík udělila
8. 2. 2010 17:09
Moc nám chutnalydnes jsme je měli k oběduchtěla jsem vyfotit,ale než mi došlo,že bych mohla udělat fotku,tak manžel vše odnesl do jídelny a snědli jsme jekoukám,že jsme měli se savlinkou stejný oběd
8. 2. 2010 16:36
výborné dnes jsem je podle tvého receptu je dělala dík za tip
7. 2. 2010 22:24
Jsem ráda že se líbí, Mirčo tak já to s těma jablíčkama příště zkusím.
7. 2. 2010 17:36
Děláme podobně, moc dobré+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 25 minutami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 1 hodinou
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 2 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 2 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 3 hodinami
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sedm jídel, na kterých ujíždí britská královská rodina: Kate miluje čočkové kari a král Karel si neodpustí bažantí koláč
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Pečené brambory na másle vonící česnekem a bylinkami: Připravte je podle videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: pecena jatra pečená vepřová játra vepřová játra v alobalu pecena kruti jatra vepřová játra pečená kureci jatra v alobalu vepřová játra recepty v alobalu játra játra recepty pečená játra v troubě pečená hovězí játra pecene veprove jatra krůtí játra pečená pečené játra pecená játra veprová pečený játra pokrmy v alobalu krůtí játra pečená v troubě hovězí játra pečená hovězí játra v alobalu
Suroviny: játra vepřová, cibule, kečup sladký, pepř, sůl
Pečená játra v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLyV
21 názorů