Pečená jehněčí krkovice se suchou marinádou
Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 104 kJ / 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,04 g |
Tuky | 24,58 g |
Vláknina | 22,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 113,98 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2016 21:30
Klapák Pavel: jahnacina je dostupna aj v CR, dokonca aj v Brne a inych, podstatne mensich mestach.
7. 12. 2016 19:00
7. 12. 2016 13:56
6. 12. 2016 21:37
6. 12. 2016 20:58
Klapák Pavel:
Jj, není dostupná
U nás se tomu říká KRK a je to mé nejoblíbenější (nejjemnější) maso z jehněte (kůzlete) (musím udělat inventuru v mrazáku
6. 12. 2016 20:29
P.S. Žijem na Slovensku.
6. 12. 2016 19:59
6. 12. 2016 14:09
6. 12. 2016 10:22
6. 12. 2016 07:17
5. 12. 2016 16:41
5. 12. 2016 15:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 12 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 21 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 13 minutami
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 27 minutami
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 39 minutami
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 50 minutami
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 2 hodinami
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 2 hodinami
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 4 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 13 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Pečená sezónní zelenina: Delikatesu podávejte jako přílohu nebo večeři s chutným dipem
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí krkovice jak udělat pečené jehněčí maso pečená jehněčí krkovice jehněčí krkovice recept pečená krkovice jehneci krkovice recepty jehneci krkovička pomalu pečený krk z kůzlete jakudelat krkovicku suchá marináda na maso jak udělat marinádu na krkovice marináda na jehněčí pečene jehněčí pečená jehněčí krkovička suchá marináda na krkovičku jak udělat jehněčí maso pecene kůzle krkovice jehneci recept jehněči krovička recept recepty k kuzlete
Suroviny: krkovice jehněčí, cibule, česnek, rajče, brusinky sušené, olej, med, paprika sušená sladká, koření cayenské, kurkuma, skořice mletá, kmín mletý, sůl
Pečená jehněčí krkovice se suchou marinádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pWQ6
12 názorů