Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory
Svérázný popis zapečených francouzských brambor vás jistě zláká k vyzkoušení. Brambory zapékané s uzeninami a dochucené zajímavou kombinací tavených sýrů chutnají dobře a při jejich přípravě zpracujete zásoby z lednice.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 15 007 kJ / 3 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,09 g |
Tuky | 167,10 g |
Vláknina | 52,40 g |
Cholesterol | 1,92 g |
Sodík | 5,42 g |
Sůl | 12,26 g |
Sacharidy | 344,80 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 1. 2021 20:10
5. 5. 2013 12:07
1. 10. 2012 12:52
13. 6. 2011 23:44
13. 6. 2011 23:12
Znám zapékané brambory,ale né z taveňáky,jak tady uvádíšDobrota to určitě bude+13
10. 6. 2011 23:46
10. 6. 2011 14:20
10. 6. 2011 14:06
10. 6. 2011 12:27
10. 6. 2011 11:53
10. 6. 2011 11:52
10. 6. 2011 11:47
10. 6. 2011 11:02
10. 6. 2011 10:53
stačí spočítat váhu... a je toho /2 porce ještě zbývají na dnešek/ 6 porcí. Takže to je jedno vajíčko a 100 g "uzenin" které se nijak neudily, na jedno jídlo. To se mi až tak moc nezdá... Jinak je to samozřejmě váš názor, a souhlasím s tím, že ty skorouzeniny nejsou to pravé ořechové...
10. 6. 2011 10:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 52 minutami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 1 hodinou
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 3 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno 1. 5. 2024 18:00
Právě bylo uvařeno:
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 8 minutami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 41 minutami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 1 hodinou
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 2 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 2 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 2 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Další recepty
Tématické fráze: francouzské brambory recept francouzské brambory kadlikovy recepty top recepty z brambor francouzské brambory se špekáčkama francouzské brambory s hráškem jak vařit staré brambory brambory recepty levne recepty z brambor recept na francouzské brambory recepty z brambor staré brambory bramborové recepty recept z točeňáku co uvarit ze starych brambor recepty ze starých brambor co ze starých brambor co varit z brambor francouské brambory se špekáčkama vegetariánské francouzské brambory
Suroviny: brambory, salám točený, špekáček, bůček uzený, cibule, vejce, sýr tavený s nivou, sýr tavený se šunkou, sýr tavený s hermelínem, sádlo, vývar vepřový, sůl, pepř mletý, tymián, česnek, petrželka zelená
Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l87r
21 názorů