Jednoduché fazolky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 387 kJ / 1 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,65 g |
Tuky | 149,60 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 19,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Servírujeme s varenými zemiakmi a volským okom.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2010 19:33
Veď hej, Magdalenka
19. 2. 2010 18:36
Opuncie, tuším aj s tebou mám podobné chute...
15. 2. 2010 19:16
Ď.
15. 2. 2010 10:35
Ja pridávam 3.bodPresne niečo takéto som potrebovala,aby nebolo stále len mäso,fazuľky sú obľúbené aj u nás a mám ich ešte pár sáčkov namrazených.Magdi,ďakujem za inšpiráciu
14. 2. 2010 23:38
Ďakujem, Bibi... niekedy dobre padne niečo ľahšie. Vtedy siahnem aj ja po niečom podobnom. Zdravím!
14. 2. 2010 23:31
Magdalenko, fazolky jsou u nás velmi oblíbené a v té tvé kombinaci budou superPosílám ti jasného boda
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 17 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 30 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 8 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 9 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 11 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 13 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: fazolka zeleninové fazolky jednoduche jidla mražené fazolky fazulové struky na na kyselo zelené fazolky jak očistit fazolky na kyselo jednoduché vaření jednoduchá fazolová omáčka recept fazolky na kyselo jednoduché jak ocistit fazolovy lusk jak ocistit fazolky jednoduche recepty s fazolemi fazolky recept co jsou fazolky jednoducha priprava fazolek na smetane fazolka recepty zeleninová jídla jednoduchá jednoduchá vařená jídla dobré recepty (jednoduché)
Suroviny: fazolky mražené, slanina uzená, mouka hladká, masox, voda, kopr, smetana zakysaná
Jednoduché fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxM5
6 názorů