Maminčin králík v hořčičné omáčce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 360 kJ / 1 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,50 g |
Tuky | 60,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 902 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 15,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2012 20:34
22. 11. 2011 21:05
ladin: tys ho takhle upraveného zkoušel a nechutnal ti?
22. 11. 2011 21:01
22. 11. 2011 20:29
to je česká klasika a ne takhle kazit chuť
5. 9. 2011 09:27
5. 9. 2011 08:25
Není králík jako králík, tenhle byl mladý, domácí, odležený....a pokud se dobře pamatuju, masko jsem osmahla podle receptu, a protože pak samozřejmě úplně měkké nebylo, mírňounce jsem ho podlila a i s tou cibulí dodusila pod pokličkou - čas už opravdu nevím, odhadem asi 20 minut - moje chyba, že jsem to sem hned tehdy nepísla
Veronika.Hrozna: dvě hodky (jak píšeš) bych tedy králíka určitě nepekla, tohle je už doba na upečení tlusťounké kachny....
4. 9. 2011 18:55
18. 3. 2011 15:11
18. 3. 2011 15:03
Fantome je fakt, že králík z obchodu bývá často dostihová vysušenina a musí se péct buď obalený anglickou nebo rovnou s kouskem bůčku.Já peču naporcovaného kolem té hodiny a půl až dvou.
18. 3. 2011 14:58
18. 3. 2011 14:54
18. 3. 2011 14:51
18. 3. 2011 14:48
18. 3. 2011 14:31
receptík se mi líbí a králíka u nás máme rádi.+1
18. 3. 2011 14:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 11 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 20 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 23 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 38 sekundami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 38 minutami
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 38 minutami
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 2 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 11 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 11 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 12 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 13 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 13 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Tématické fráze: omácka z králíka králík na hořčicové omáčce králik v hořčicové omáčce králík s hořčicí kralik omacka hořčičná omáčka hořčičná omáčka recept králík na hořčici jak upéct králíka aby byl měkký králík v omáčce omačky z kralika recept králík na hořčici pečený králik s hořčicí recept na králíka na hořčici králík recepty omáčka omáčka na králíka omačka s kralika králík na omacce recept na králíka s hořčicí kralik s horcicnou omackou
Suroviny: kýta králičí, hořčice plnotučná, tuk, mouka hladká, cibule, sůl, pepř, vývar
Maminčin králík v hořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQD5
20 názorů