Argentinské červené vepřové plecko s hlívou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 319 kJ / 76 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,19 g |
Tuky | 0,37 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mé dnešní improvizované a dobré vepřové maso. Jako přílohu jsem dávala široké nudle, ale prakticky k tomuto jídlu jde téměř všechno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2011 17:35
Bibinka:aha chapu dekuji stále se učím
8. 1. 2011 14:09
Rider-hq(neregistrovaný), v podstatě ti Špagetka velmi dobře poradila ano, to opečení musí být rychlé(slovo rychle jsem doplnila), jen aby se maso zatáhlo, pak je výborný. Přeji ať chutná, budeš-li to dělat
8. 1. 2011 13:15
rider-hq (neregistrovaný/á) - odpovím za Bibinku, ona to určo doplní , musíš orestovat velmi zprudka jen několik sekund, právě, aby se paprika nepřipálila. Do gulášového základu se taky dává na cibuli orestnout paprika,ona se pěkně rozvoní a má daleko hezčí barvu.Pak podleješ a uš se nemůže nic připálit (teda, když si to hlídáš ).
Jinak kouám, že tenhle receptík mi unikl , takže
Jinak kouám, že tenhle receptík mi unikl , takže
8. 1. 2011 12:20
z obou stran osolíme a (posypeme mletou paprikou)??? orestovat platky,nepřipálí se paprika? možná jsem ten recept špatne pochopyl,poradí nekdo? recept se mě jinak moc líbí děkuji rider-hq
1. 12. 2010 23:41
Ozkoušeno a je to super !! Děkuji za receptík
29. 11. 2010 19:31
Jak je tam hliva, uz zarazuji, bodik je na ceste.
29. 11. 2010 18:35
Musí to být dobrůtka.
29. 11. 2010 13:11
Lenčo(neregistrovaná), já to dávám od oka, ale můžeš dát, tak 1 rovnou lžíci, to tak odpovídá
29. 11. 2010 12:20
Můžu se jen zeptat, toho koření kolik? Děkuju za odpověď
21. 11. 2010 21:12
Pavle Otčenášku, nejprve tě vítám v naší Topkové rodině jako dalšího a nového člena a přeji, aby se ti tu líbilo
Mám radost, že jsi to uvařil a že vám chutnalo-supr
Mám radost, že jsi to uvařil a že vám chutnalo-supr
21. 11. 2010 13:06
dobré dobré,dobré
4. 5. 2010 09:47
Bibinko, to je bašta Samé vložené dobrůtky a výsledek velmi a velmi jedlý
22. 4. 2010 22:59
Bibi krása
22. 4. 2010 20:15
I ode mne!!
22. 4. 2010 20:05
bodík letí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 8 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno před 10 hodinami
Škvarkové bulky
Přidáno před 11 hodinami
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Elivet uvařila před 3 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Kacora13 uvařila před 5 hodinami
Domácí rizoto
honza3792 uvařil před 6 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Modraska uvařila před 7 hodinami
Medová kachna
ZdeLena uvařila před 7 hodinami
Uzená zeleninová polévka
Gregusa uvařila před 11 hodinami
Těsto na pizzu
Pandyss uvařil před 12 hodinami
Vepřové kousky na kmíně
Jan Nemec uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřové plecko plecko vepřové plecko recepty argentinské koření argentinske recepty recepty z vepřového plecka vepřové plecko a recepty plecko recepty argentínské maso recept na vepřove plecko vepřové plecko recept veprove s hlivou recept veprove plecko plecko recept vepřový plátek argentina plecko na víně plecko plátky argentinské vepřové maso vepřová plec veprova plec recept
Suroviny: plecko vepřové, cibule, hlíva ústřičná, cibulka jarní, protlak rajčatový, koření argentina, paprika sušená sladká, olej olivový, solamyl, sůl
Argentinské červené vepřové plecko s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQ3m
15 názorů