Indiánské plecko
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 5 379 kJ / 1 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 202,64 g |
Tuky | 42,45 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Těším se na reakce - "no bez koření neumí vařit"
K tomu jen předem - koření mám rád, kořenící směsi vyhledávám, nebo si je sám i vytvářím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 9. 2012 19:14
rebeka:
...potěšující komentář Jsem rád, že šmakovalo
...potěšující komentář Jsem rád, že šmakovalo
3. 9. 2012 18:25
řeknu ti, milý Colombo, že to bylo bombo ale že si indiáni hezky papali
moc jsme si pochutnali, s mou oblíbenou "basmatkou" to nemělo chybičku přidávám foto ( jestli neva ) a bodičku
a díky za prima recept
moc jsme si pochutnali, s mou oblíbenou "basmatkou" to nemělo chybičku přidávám foto ( jestli neva ) a bodičku
a díky za prima recept
5. 8. 2011 18:57
srettka: no jo,máš recht..já jsem si říkala,proč toho apače řadím k tobě
5. 8. 2011 18:53
rebeka:nojoo mioje pindiánská rejžička, víď
ale jinak fajn recept ostatně jako vždy
...a nemohla tam jako kulisa býti indiánská čelenka?? nebo aspoň tomahawk? nebo alespoň kousek skalpu
ale jinak fajn recept ostatně jako vždy
...a nemohla tam jako kulisa býti indiánská čelenka?? nebo aspoň tomahawk? nebo alespoň kousek skalpu
5. 8. 2011 13:22
Taky bych chtěla takhle neumět vařit . Tvé omáčky vždycky vypadají naprosto dokonale, Colombo .
5. 8. 2011 12:55
Fantom: já také jako Ty, tchyně mne učila jen vše se solí, pepř někdy také, ale bylo to perfektní, pak jsem poznala chut pokrmu, jak má být
5. 8. 2011 10:59
4. 8. 2011 23:25
Colombo65:recept super a fotky jako vždycky ale Otto neber si to osobně ale já jsem se učil vařit jen se solí abych znal chuť surovin,+
4. 8. 2011 22:23
V závorce je uvedeno z čeho se skládá Aztécký poklad
4. 8. 2011 22:11
Óóó, to je krása! Měla bych Aztécký poklad, zase nemám saturejku a řecké seno Bez koření neuvařím ani já. Koření je potřeba a komu nechutná, nemusí vařit tvůj recept
4. 8. 2011 21:49
Krásný receptík.
4. 8. 2011 21:48
Otíku, to koření znám, mám ho doma, ale ještě jsem s ním nic nezkoušela. Já jich mám otevřených tolik, že se mi to zatím nechtělo otvírat, ale jak vidím, tak to otevřu. Dávám ti 3.bod
4. 8. 2011 21:31
Colombo65,kde bereš ty koření.Já na kořeních ujíždím,ale na tebe nemám.Recept je super.
4. 8. 2011 21:28
4. 8. 2011 21:10
Aztécký poklad mám heč, koupila jsem před týdnem na trhách, ale ještě je neknuté
Tak jo Oto, bez koření neumíš vařit a upřímně, kdo joooo, navíc zásadně v jakýchkoli příležitostech, vyhledávám jiná koření, marinády atd...takže
Tak jo Oto, bez koření neumíš vařit a upřímně, kdo joooo, navíc zásadně v jakýchkoli příležitostech, vyhledávám jiná koření, marinády atd...takže
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Pizza z domácí pekárny
Janasmo uvařila před 15 minutami
Churros s čokoládou (Čuros)
pookie18 uvařila před 52 minutami
Pravé italské tiramisu
pookie18 uvařila před 53 minutami
Hrnková bábovka
borovec uvařila před 1 hodinou
Hovězí vývar s morkovou kostí
JulinkovaN uvařila před 1 hodinou
Gulášovka s kysaným zelím
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
esindler@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Krevety na česnekovém másle s těstovinami linguine
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Soukenický řízek
fesuch uvařila před 2 hodinami
Krůtí prsa na bazalce a paprice
poirotka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Tématické fráze: plecko recepty recepty z plecka plecko plecko recept recepty plecko naložené plecko recept na plecko recept z plecka recept plecko co varit z plecka indiánské recepty recepty s plecka co z plecka vepřový tomahawk recepty plecko naložené recepty z plece marináda na plecko indianské koření co varit z plecka? indiánský pepř
Suroviny: plec vepřová, cibule, sůl, cibule, pepř, paprika sušená sladká, saturejka, řecké seno, česnek, olej olivový, mouka hladká
Indiánské plecko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A8Gl
16 názorů