Briošky s rozinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 597 kJ / 3 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,31 g |
Tuky | 93,47 g |
Vláknina | 17,38 g |
Cholesterol | 528 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 512,14 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z knihy od Marjie Lambert : Chlieb z domácej pekárne. Je to preklad z angličtiny.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2010 10:49
3. 10. 2010 12:43
Pečte ako chcete, nepečte ak nechcete, je to vaše rozhodnutie, niekedy je múdrejšie mlčať.
2. 10. 2010 23:03
1. 10. 2010 19:55
Poznámka:
Recept je z knihy od Marjie Lambert : Chlieb z domácej pekárne. Je to preklad z angličtiny.
1. 10. 2010 19:45
29. 9. 2010 22:20
29. 9. 2010 22:15
29. 9. 2010 21:57
29. 9. 2010 21:42
29. 9. 2010 20:42
29. 9. 2010 20:32
Ďalšie pripomienky adresujte prosím do diskusie. Budeme všetci radi, ak aj vy pridáte výborný recept, zatiaľ tu od vás žiadny nie je.
29. 9. 2010 20:08
28. 9. 2010 16:38
A nikde netvrdím, že ide o "pravé" briošky, ktoré mimochodom aj vo Francúzsku podliehajú krajovým zvyklostiam a nepečú sa všade rovnako.
A čo je pravé ? Akú sú pravé halušky, pravá sviečková, atď ? Každý ich robí podľa svojich zvyklostí a rodinných tradícií.
Tento recept nie je z mojej hlavy, je z knihy . Vyskúšala som a chutili, je to chuťovo také, aké si pamätám z detstva z pekárne. Možno nie "pravé", ale dobré.
28. 9. 2010 11:48
A jen tak pro zajímavost-pravé francouzské brioche se dělají ze dvou druhů těst, které až spojením vytvoří tu pravou briošku.
19. 9. 2010 14:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 12 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 12 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 13 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 14 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit krémovou brokolicovou polévku? Zdravá a rychlá polévka zachutná malým i velkým strávníkům
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
15 receptů na brokolicovou polévku: Na zjemnění je skvělá smetana, nechte se inspirovat
Další recepty
Tématické fráze: briošky z domácí pekárny brioška z domácí pekárny briožka briošky recept z pekárny brioche recept máslové briošky domácí pekárna recepty briošek recept na francouzské briošky www babicovy dobroty cz francouzské briošky bryošky domácí briošky máslová brioška briozky recept máslová brioche recept brioška v domácí pekárně francouzská brioška brijošky brioška domaci pekarna
Suroviny: mléko, vejce, olej, cukr, zázvor mletý, květ muškátový, sůl, mouka hladká, droždí, rozinky, vejce, mléko, cukr krystal
Briošky s rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wjA
19 názorů