Čína po italsku
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 132 kJ / 2 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,66 g |
Tuky | 14,88 g |
Vláknina | 69,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,17 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 422,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to taková směska co mě dnes napadla a chutná to výborně. Skvělý oběd bez masa. Ale určitě se dá sója nahradit i kuřecím masem nebo sekanou :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 3. 2012 14:34
asi vadí to, že čína po italsku zní asi jako vepřo knedlo zelo po thajsku...
10. 3. 2011 17:51
nevím co vám na tom názvu tak vadí? proč čína? když jdu do čínské restaurace, tak většinou dostanu maso nebo soju opečenou se zeleninou nakrájenou na nudličky zalité vývyrem, solamylem a ochucené sojovkou - v tom je to stejné, proto čína. A proč po italsku? Protože klasicky si čínu dáte s rýží. No a já tam přidala rajčata (typická pro italskou kuchyni), olivový olej (taktéž) a servirováno s těstovinama a sýrem... Mě na tom nic proti srsti nepřijde :DDD
10. 3. 2011 17:47
Zajímavý názevale recept se mi líbí+6
10. 3. 2011 16:38
Název mi jde taky proti srsti, ale jinak to vypadá moc dobře, hezká inspirace!
10. 3. 2011 15:47
10. 3. 2011 15:23
supr
10. 3. 2011 14:50
tyhle rychlé směsky já zbožňuji. Je to hned a je to dobré. Dávám bodík
10. 3. 2011 14:33
Ten název je moc zavádějící, tato směska nemá s Čínou ani Itálií nic společného.Chutí to možná.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 11 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 8 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
ZefoB uvařila před 13 minutami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 8 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 9 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 12 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 13 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 15 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 15 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 17 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: bezmasá čína čina ze sojy varime cinu čína recept supr cina čína po thajsku masová směs s těstovinama recepty ze sojy cina po italsku mail kostek.com.pl loc:cz čina s vepřove kity masová cina sojové maso po italsku thajska čína cina se sojy čína z rajčat činske nudle s masem po italsku recepty na čínu jídlo čína varime ze sojy
Suroviny: kostky sojové, vývar masový, mrkev, zelí bílé, cibulka, omáčka sojová, vývar masový, rajče loupané, kečup pikantní, solamyl, olej olivový, cibulka jarní, sýr, těstoviny celozrnné
Čína po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEWm
8 názorů