Rajská omáčka v pomalém hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 211 kJ / 1 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,05 g |
Tuky | 9,80 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 15,60 g |
Sacharidy | 136,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 1. 2018 19:02
to maso dáváte syrové
10. 3. 2015 14:13
Rozhodně uděluji kladné hodnocení za nápad, navíc jsem nikdy v pomaláči nezahušťovala předem a jsem spokojená - dala jsem tedy dle názorů jen 4 lžíce a přišlo mi to akorát. Dala bych více cukru tedy, ale to je můj vkus. A pak bych se ještě zamyslela nad tím dochucením, normálně ji dělám na cibuli, přidávám k těmto ingrediencím ještě špetku skořice a bobkový list, citron... a je lepší no. Ale tahle má rozhodně potenciál - a to je fakt mega snadný. příště obměním maso, či papriky.. A barva byla v pohodě - pěkná červená!
29. 1. 2015 21:54
Super,olizovali se všichni
18. 3. 2011 05:29
Drobek: no přeci rajčata
25. 11. 2010 13:23
Také ráda vařím v PH, ale rajská mě ještě nenapadla. Co nejdřív vyzkouším, děkuji za nápad. Jinak v PH jsou barvy potravin trošku jiné, je to způsobeno právě pomalým vařením, chuťově ale výborné a navíc ráno nandám, nastavím stupeň a čas, potom už se o hrnec nestarám. Klidně odjedu do práce a až se vrátím mám jídlo hotové (toto je pro nic/neregistrovaný/)
18. 12. 2009 16:46
Ukládám a vyzkouším. Jsem rád, že se recepty pro PH množí. Jen tak dál. +2
18. 12. 2009 16:43
podle mě to vypada jak svíčková kde je červená barva?
26. 5. 2009 02:46
Naprostá dokonalost sama. Rajská jedna báseň, a i omáčkový antitalent to dokáže. A dokonce má drahá choť prohlásila, že je to stejně dobré jako její mistrovský kus, klasicky vařená rajská.
Pěju tady chválu zcela zaslouženou.
Jen bych měl připomínečku, té mouky radši míň, naposled jsem dal opravdu 5 lžic, ale vrchovatých, no a bylo to trochu pudinkové. Jak vždycky říkám, přidat se dá, ale vyndat to už nejde.
Pěju tady chválu zcela zaslouženou.
Jen bych měl připomínečku, té mouky radši míň, naposled jsem dal opravdu 5 lžic, ale vrchovatých, no a bylo to trochu pudinkové. Jak vždycky říkám, přidat se dá, ale vyndat to už nejde.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 1 hodinou
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 22 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 10 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 11 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 11 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 11 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 11 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 11 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 14 hodinami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Luxusní banánovou buchtu s kakaem vykouzlíte za pár minut: Stačí několik ingrediencí a mikrovlnná trouba
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Další recepty
Tématické fráze: rajska omacka pomalý hrnec recepty rajská omáčka s hovězím rajská omáčka v ph pomalý hrnec svickova v pomalem hrnci rajská omáčka s hovězím masem recept na rajskou omacku recepty v pomalém hrnci hovězí maso v pomalém hrnci rajska omacka z hoveziho masa hrnec na omáčky recepty pro pomalý hrnec rajská v ph sladká rajská omáčka hovězí rajská pomalýhrnec hrnec na omáčku rajska omacka z ph jednoduche recepty pro pomaly hrnec
Suroviny: maso hovězí, protlak rajčatový, mouka hladká, voda, koření nové koření, pepř, koření hřebíček, sůl, cukr moučkový
Rajská omáčka v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wOX
8 názorů