Ostrý vepřový guláš
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 3 209 kJ / 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,10 g |
Tuky | 21,78 g |
Vláknina | 20,72 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chlapi alespoň v naší rodině mají rádi hodně ostrý guláš takže na koření nešetřím.Někdo má radši jen sos my radši omáčku takže záleží na každém kolik dá vody - dobrou chuť
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2011 08:24
U nás sa doteraz guláš takto varí, v zime v hrnci a v lete je to hlavne kotlíkový guláš, teda guláš varenený nad ohňom v kotlíku, tomu sa nič nevyrovná
http://www.toprecepty.cz/recept/12959-kotlikovy-gu...
17. 3. 2011 12:18
17. 3. 2011 11:51
Alenko, je tady dost bezvadných receptů na guláš, tak některý vyzkoušej..., uvidíš rozdíl.
17. 3. 2011 11:22
17. 3. 2011 07:36
17. 3. 2011 01:14
To se mně osobně moc nelíbí.
Raději přilévám vodu po troškách, protože moje babička - a to byla nějaká kuchařka - vždycky říkala "guláš se má v kastrole přichytávat (ne připalovat) ke dnu a pak se teprve musí lehce podlít... a to samé dokola, dokud není hotový". Měl by se pořád hlídat. A zahustit se nemusí, zahustí se sám, správnou technologií přípravy. Ještě jednu věc mě babi naučila - guláš není maso s omáčkou, ale s hustou masovo-cibulovo-paprikovou šťávou.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 7 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 21 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 20 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Afrika řezy
viki85 uvařil před 1 hodinou
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 2 hodinami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 2 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 3 hodinami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: ostry gulas vepřový gu kolik vody do guláše kolik masa na guláš cili gulas veprovy gulas kolik cibule do guláše maďarský guláš vepřový co obsahuje gulášové koření jak zahustit guláš vepřový guláš v kotlíku kolik cibule na guláš veprovi gu hodne ostry gulas veprovy kotlikovy gulas kuchar vi kotlikovy gulas kolik vody na gulas moc ostry gulas priprava veproveho gulase moc ostrý guláš cibule
Suroviny: plec vepřová, cibule, česnek, bobkový list, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, chilli, koření gulášové, masox, voda, mouka hladká, olej
Ostrý vepřový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMl6
6 názorů