Býčí žlázy - čína
Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 083 kJ / 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 45,82 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 7,63 g |
Sůl | 19,37 g |
Sacharidy | 11,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dnešní HOKUS-POKUS, výsledek super!
Můžete naložit jakékoliv maso. Já to zkoušela, králíka, kuřecí, vepřové, dokonce i zajíce a hovězí. Se žlázami to byla premiéra. Je to podle tohoto receptu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2011 08:33
27. 5. 2011 08:29
Syna mám teraz v Ázii, ale niektoré veci čo sa tam konzumujú - posiela mi fotky - by som asi iba v prípade ohrozenia života dokázala zjesť...
26. 5. 2011 22:23
26. 5. 2011 22:23
26. 5. 2011 21:54
No a abych jedla býčí varlata, na to se fakt necítím...už jen z úcty k rozmnožovacímu systému savců...
Podle mého názoru je to přežitek z dob, kdy lidé z hladu s prominutím sežrali úplně všechno, co se na zabitém zvířeti sežrat dalo...
26. 5. 2011 20:23
26. 5. 2011 20:16
26. 5. 2011 19:39
26. 5. 2011 19:23
p.s. ale na vobrázku to vypadá tak nevinně
26. 5. 2011 19:16
26. 5. 2011 16:14
26. 5. 2011 15:21
Iriska: ano, Supertronik-Supergong? Ptej se pondělí, středa, pátek. Myslím, že by ti je i odložili
26. 5. 2011 14:57
26. 5. 2011 14:52
Robila som žľazy zatiaľ iba ako řízek, ale prečo nie aj podľa teba?!
26. 5. 2011 14:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 5 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 5 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 6 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 7 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 8 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 8 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 8 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 8 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 8 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Z planých i pěstovaných bylin můžeme doma vyrábět skvělé sirupy a medy. Poradíme, jak na to
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Další recepty
Tématické fráze: býčí žlázy recept na byci zlazy býčí žlázy recept byci zlazy recepty recept býčí žlázy recepty na byčí žlazy jak připravit býčí žlázy recepty býčí žlázy bici zlazy bíčí žlázy recept bíčí žlazy recepty býčí žlázy příprava recepty z býčích žláz příprava býčích žláz čína z býčích žláz byči žlazi býčí žláza býčí žlázy na cibulce býčí žlázy brno býčížlázy
Suroviny: býčí žláza, žloutek, olej, feferonka, omáčka worcesterová, maggi, sůl, cukr, cibule
Býčí žlázy - čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVEA
33 názorů