Mořská štika pečená s rajčaty, cuketou a rozmarýnem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 899 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,96 g |
Tuky | 2,98 g |
Vláknina | 5,84 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 17,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 7. 2011 18:39
23. 7. 2011 18:10
23. 7. 2011 17:10
23. 7. 2011 17:09
Jinak já odstraňuju páteř až po upečení, kdesi jsem vyčetla, že je to i chuťově lepší, když se peče ryba s kostrou
23. 7. 2011 16:43
Páteř jsem vyřízla, ale mohla by se tam i nechat a vyndat ji až po upečení.
23. 7. 2011 16:42
23. 7. 2011 16:38
tato vypadá náramně
ukládám a slibuju,že vyzkouším
jenom se zeptám:odstraníme páteř...takže vyfeletuju(už to umím) nebo jak jako jsem mimoň...
P.S. krásné foto..ale to u tvých receptů všechny
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 17 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 4 sekundami
Kuře na paprice
vervla uvařil před 8 minutami
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 31 minutami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 34 minutami
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 38 minutami
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Královské chutě: Karel IV. měl rád dušené veverky a kaše s medem. Jídlo si nabíral speciálním způsobem
Další recepty
Tématické fráze: recept na pečenou štiku mořská štika recept mořská štika pečená štika mořská štika recepty pečená štika recepty recepty mořská štika recept na mořskou štiku stika pecena pečená štika recept recept mořská štika pečená ryba se zeleninou recepty ryby morska stika pečená ryba s rajčaty ryba s cuketou štika recepty pecena ryba s cuketou pečená štika na zelenine stika recept stika na rajcatech
Suroviny: mořská štika, slanina anglická, rajče, cuketa, cibulka jarní, rozmarýn čerstvý, sůl, pepř, citron, olej olivový, máslo
Mořská štika pečená s rajčaty, cuketou a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VJjO
22 názorů