Mořská ryba v papilotě
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 113 kJ / 744 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,70 g |
Tuky | 82,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Díky papíru zůstane ryba šťavnatá,není vysušená.Tato ryba je asi cípal,ale stoprocentně to nevím.Je to už déle a nebyl čas na přidání receptu.Měli jsme poprvé,byla chlazená vakuovaná a moc nám chutnala.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2013 19:31
29. 1. 2013 13:54
29. 1. 2013 13:50
ať tak či onak, vypadá to dooost dobře
29. 1. 2013 13:38
Jinak pro info http://cs.wikipedia.org/wiki/Papilota
No já jsem udělala po svém,srdce nepotřebuji na pekáči.
29. 1. 2013 11:31
29. 1. 2013 10:44
p.s.prima napad
29. 1. 2013 10:12
28. 1. 2013 21:22
28. 1. 2013 21:18
28. 1. 2013 21:14
28. 1. 2013 21:02
28. 1. 2013 21:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 29 minutami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 11 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečení v papilotě je stará metoda úpravy pokrmů, která se hodí i v současnosti. Použijeme ji i při grilování
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Další recepty
Tématické fráze: papilota losos v papilotě co je papilota cípal recept recept na mořskou rybu mořska ryba mořská ryba recepty morska ryba recept cípal recepty recepty na mořské ryby mořská ryba na másle mořské ryby wikipedie ryba cipal ryba z papíru mořské ryby recepty recepty v papilote pečena ryba v papilotě recept cípal na ryby jak si udelat cipala
Suroviny: ryba mořská, máslo, koření provensálské, limetka, sůl mořská, pečící papír
Mořská ryba v papilotě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgZM
12 názorů