Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Pokud váháte, co uvařit k obědu, vyzkoušejte toto hovězí maso dušené ve vývaru s mrkví a celerem. Základ ze špeku a cibule a pomalé dušení masa zajistí tomuto jídlu bohatou chuť a připomene vám kuchyni našich babiček.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 609 kJ / 1 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,14 g |
Tuky | 88,19 g |
Vláknina | 40,42 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,48 g |
Sacharidy | 41,99 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 4. 2024 08:21
10. 10. 2021 12:34
18. 11. 2017 09:24
27. 7. 2011 06:23
26. 7. 2011 17:30
P.S. takové talíře s vlnitým okrajem měla babička,oživilo mi to milé vzpomínky
26. 7. 2011 12:36
26. 7. 2011 12:08
26. 7. 2011 10:34
26. 7. 2011 08:15
26. 7. 2011 06:38
25. 7. 2011 21:55
25. 7. 2011 21:49
25. 7. 2011 21:42
Ivinko, nějak si poslední dobou stýskám po babičce, je to osobní, ale připomínám si ji i takto...byla kuchařka a výborná. Naštěstí doma tu starobylou českou kuchyni oceňují a chutná jim. Já to jako dítě nejedla, ale dneska se nemůžu nabažit už jen té vůně...
25. 7. 2011 21:35
25. 7. 2011 21:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 55 minutami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 10 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 1 minutou
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 14 minutami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 16 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 36 minutami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 2 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 3 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 4 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Cibule smažená dozlatova, dočervena, karamelizovaná nebo jen zesklovatělá. Jak postupovat?
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na zelenině hovězí maso na zelenině maso na zelenině hovezi na korenove zelenine hovězí na špeku hovězí maso recepty recepty hovězí maso na zelenině maso na korenove zelenine pecene hovezi na korenove zelenine recepty z hovězího masa maso na špeku pečené hovězí maso na zelenině rostena na zelenine hovězí plátky na kořenové zelenině hovězí maso na špeku hovězí pečené na kořenové zelenině hovezi platky na zelenine hovězí maso s korenovou zeleninou hovězí pečené na zelenině hovězí s kořenovou zeleninou
Suroviny: roštěná hovězí, mrkev, cibule, celer, špek, mouka hladká, kmín drcený, koření nové koření mleté, bobkový list, pepř mletý, sůl, vývar masový
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnwX
23 názorů