Krůtí guláš
Recept ještě nebyl hodnocenRecepty z jednoho hrnce jsou nejjednodušším způsobem, jak připravit chutný oběd nebo večeři pro celou rodinu. Vyzkoušejte výborný krůtí guláš podle našeho receptu, na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 064 kJ / 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,67 g |
Tuky | 26,67 g |
– nasycené | 13,33 g |
– nenasycené | 13,33 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 13,33 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty z jednoho hrnce jsou nejjednodušším způsobem, jak připravit chutný oběd nebo večeři pro celou rodinu. Vyzkoušejte výborný krůtí guláš podle našeho receptu, na…
Mleté maso je oblíbené i díky své rychlé přípravě. Pokud ho uvaříte s touto smetanovou omáčkou z kořenové zeleniny a na talíři doplníte knedlíkem, získáte jídlo velmi…
Polévku z řapíkatého celeru připravíme snadno a rychle. Řapíkatý celer ji dodá příjemnou svěží chuť, smetana na závěr polévku zjemní a dodá ji správnou konzistenci.…
Pokud váháte, co uvařit k obědu, vyzkoušejte toto hovězí maso dušené ve vývaru s mrkví a celerem. Základ ze špeku a cibule a pomalé dušení masa zajistí tomuto jídlu…
Děti milují rajskou a tato láska přetrvává i do dospělosti. Ovšem ne každý má rád hovězí maso, které navíc potřebuje dostatek času k přípravě, aby bylo opravdu měkké.…
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření a necháme lehce vychladnout. V robotu vyšleháme z másla a moučkového cukru lehkou nadýchanou pěnu, do které postupně…
Jak docílit šťavnatého králičího masa? Přidáme k pečení ještě kousek dobrého bůčku, jako v našem receptu. Králičí maso bude šťavnatější a bůček dodá výbornou chuť nejen…
Rádi byste si vyrobili poctivou domácí tlačenku, ale nevíte jak na to? S naším receptem to zvládne opravdu každý. Žádná éčka ani šizené masové odřezky. Uděláme si…
Lilek není chuťově příliš výrazný, a proto v této kombinaci zapečený s kořeněným mletým masem a balkánským sýrem je to skvělá kombinace a také výborná příležitost…
Šťavnaté, dobře kořeněné plátky hovězího masa v omáčce připravené z cibulového základu, hořčice a vývaru jsou ideálním jídlem na nedělní oběd. I když příprava trvá…
Připravíme maso a cibuli, vše nakrájím na kostky.Na sádle orestuji cibuli do hněda, přidám maso a chvilku restuji. Potom přidám mletou papriku a ostatní koření (pepř,…
Brokolici uvaříme doměkka a vyndáme na talíř. Do vody, ve které se brokolice vařila dáme 2 kostky bujonu. Z másla a mouky udělme jíšku, přidáme nastrouhanou cibuli a…
Cibuli pokrájíme na větší kousky, přídáme drobně nakrájenou papriku, koření, olivový olej, sůl a promícháme.Omyté a osušené kousky kuřete vložíme do cibulové směsi a…
Ani ten, kdo nemá rád konzistenci vařených jater, nepohrdne dobře vychucenou omáčkou, kde nejsou na skus znát. Přidejte pořádnou porci rýže nebo domácí knedlík a uvidíte…
Na lžičce másla lehce orestujeme drobně pokrájenou cibuli (nesmí změnit barvu), přidáme posekaný česnek, nové koření, římský kmín, uzenou papriku a necháme rozvonět…
Hovězí maso nakrájíme na větší kostky, promasírujeme s olejem a v uzavřené krabičce uložíme do druhého dne do lednice.Nakrájíme i bůček na velké kostky a ve velké míse…
Okru omyjeme, osusime a decentne serizneme stopky a konecky. V mise promichame s 2 lzicemi olivoveho oleje, soli a peprem. Rozlozime na plech vylozeny pecicim papirem a…
Cibuli nakrájíme nahrubo a orestujeme na oleji, až u kraje hrnce začne lehce zlátnout.Přihodíme na kolečka nakrájenou oloupanou, dobrou klobásu, všechno koření a…
Odměřte si koření odměrkami. Všechno dobře promíchejte, přesypte do označené krabičky s názvem směsi, uzavřte uzávěrem a skladujte na tmavém a suchém místě.
Odměřte odměrkami na koření. Smíchejte a skladujte v uzavřené nádobě označené názvem směsi.
Dnes už není třeba si koření doma mlít (tlouct v hmoždíři), všechna se dají pohodlně koupit mletá - kromě paštik jsem si zvykla je používat i na obyčejné vaření, tím…
Vodu osolit, přidat kmín, zeleninu a pokrájené květákové listy. Vařit do změknutí, cca 20 minut, pak rozmixovat, přidat koření a nechat přejít varem. Pro zjemnění…
Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kostičky 0,5 x 0,5 cm, dáme do hrnce (já použila tlakový) na rozpálené sádlo, tak aby se maso zatáhlo. Pak přidáme nakrájenou…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Přidáno 4. 5. 2024 08:12