Hovězí oháňka zadělávaná se zeleninou, jako z hotelu Šroubek
Hovězí oháňka vyžaduje dlouhou přípravu, ale za dostatek času se odmění skvělou chutí. Připravíme ji na slanině s červeným vínem a kořenovou zeleninou. Recept je inspirovaný kuchyní Grandhotelu Šroubek.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 18 551 kJ / 4 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,70 g |
Tuky | 366,96 g |
Vláknina | 36,20 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 4,54 g |
Sůl | 9,28 g |
Sacharidy | 50,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jedná se o recept, který jsem si vytiskla z internetu pod názvem Zadělávaná hovězí oháňka na zelenině dle Šroubka. Během realizace jsem ho upravila a upravenou verzi zde předkládám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 2. 2016 19:57
Veronika.Hrozna:
16. 6. 2013 11:04
6. 6. 2013 12:45
25. 10. 2011 21:53
25. 10. 2011 16:28
Tohle musí být dobrota+14
24. 10. 2011 21:19
24. 10. 2011 20:47
Ve svém oblíbeném řeznictví jsem tak dlouho "otravovala" s dotazy na oháňku, až ji začali brát, asi aby se mě zbavili... Ale nejedu v tom sama, mají ji hned prodanou...
24. 10. 2011 20:34
24. 10. 2011 20:32
24. 10. 2011 19:48
24. 10. 2011 17:53
Klari - jinak oháňka i chvost se v řeznickém slangu běžně používá
24. 10. 2011 17:36
22. 10. 2011 21:49
22. 10. 2011 21:35
22. 10. 2011 18:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 3 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 16 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 53 minutami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 4 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 5 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 9 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 11 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Další recepty
Tématické fráze: hovězí oháňka hovězí ohánka recepty hovězí ohánka recept teleci ohanka recept na hovězí oháňky oháňka recept recept na hovězí oháňku oháňka hovězí ohánka na víně hovězí na zelenině dělení hovězího masa recepty z hovězí oháňky hovězí ocas zadělávaná zelenina hovězí maso dělení obrázek zadelavane hovezí maso oháňka na zelenině vareni hovezi ohanka recepty hovězí oháňka hovězí líčka
Suroviny: oháňka hovězí, slanina, cibule, mrkev, celer, kořen petržele, víno červené, mouka hladká, máslo, rozmarýn, bobkový list, pepř mletý, sůl
Hovězí oháňka zadělávaná se zeleninou, jako z hotelu Šroubek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K55M
29 názorů