Candát v majonéze s pečenou zeleninou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 715 kJ / 888 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,20 g |
Tuky | 30,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 439 mg |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 3,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2012 09:57
17. 1. 2012 00:05
16. 1. 2012 23:38
16. 1. 2012 23:22
16. 1. 2012 19:58
16. 1. 2012 19:38
16. 1. 2012 19:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 3 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 17 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 9 minutami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 14 minutami
Fazolky s řapíkatým celerem
trdlo uvařil před 14 minutami
Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem
Dana Lubovska uvařila před 19 minutami
Banánová bábovka
Dana Lubovska uvařil před 20 minutami
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 1 hodinou
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 2 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: candát recept ryba v majonéze losos peceny v troube s pikantni majonezou pečená ryba se zeleninou nejlepší pečená ryba ryba pečená v majonéze candat s Majolkou® filet v majonéze zampiony v majoneze smazeny candat se zeleninou recept pečená majonéza candát recepty z candáta recept na candáta majonéza v troubě rybicky v majoneze ryby v majonéze pečená ryba v troubě na másle zeleninová majonéza recept na filet z candáta
Suroviny: candát, majonéza, koření na ryby, mouka hladká, olej, sůl, pepř čtyř barev, paprika čerstvá červená, žampióny, cibule, česnek, pórek, cuketa, lilek, olej olivový, sůl, pepř čtyř barev
Candát v majonéze s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wj5v
7 názorů