Kedlubnová polévka s kroupami
I když kedlubnu jíme často syrovou, skvělá je i v polévce, kde vynikne její nasládlá chuť. Polévku uvaříme velmi snadno a díky kroupám i dobře zasytí. Na talíři ji ozdobíme petrželovou natí.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 278 kJ / 1 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,23 g |
Tuky | 43,63 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 108,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Z babiččina receptáře.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 7. 2021 06:56
19. 6. 2017 15:00
21. 6. 2016 21:10
20. 2. 2012 20:53
19. 2. 2012 20:35
19. 2. 2012 20:13
19. 2. 2012 18:09
19. 2. 2012 18:08
19. 2. 2012 17:48
19. 2. 2012 17:21
19. 2. 2012 16:04
19. 2. 2012 16:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 5 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 10 minutami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 15 minutami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 28 minutami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 58 minutami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 3 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 3 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 6 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Další recepty
Tématické fráze: babiččina kedlubnová polévka kedlubnova polevka recept na kedlubnovou na polévku kroupy varime zvlast nebo dohromady polevka s kroupami babiččina kedlubnova
Suroviny: kedlubna, máslo, mouka hladká, vývar drůbeží, sůl, pepř mletý, kroupy, nať petrželová
Kedlubnová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rw5w
12 názorů