Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chlebová polévka s medvědím česnekem a kopřivou

Při přípravě této výborné jarní polévky zužitkujeme starší chléb. Smetana a muškátový oříšek, aromatický medvědí česnek a svěží kopřivy tvoří skvělou chuťovou kombinaci. Polévku podáváme posypanou pažitkou.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

5. 4. 2012 19:46

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 203 kJ / 766 kcal
Bílkoviny6,04 g
Tuky75,00 g
Vláknina0,87 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 97 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy16,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

5. 4. 2012 19:53

No kto by mohol medvedí cesnak ?!? ;-) Magdalenka :-D;-);-);-)Ja si ho tohto roku posadím do záhrady, k potoku :-D;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polévka z kopřiv a medvědího česneku chlebová polévka s kopřivami co udělat ze staršího chleba jarní polévka s kopřivami polévka v lese polévka s kopřivami česnečka s kopřivami polévka z medvědího česneku a kopřiv recepty s kopřivou polevka s medvedim cesnekem česnečka s kopřivami polevka z koprivami chlebová polévka s česnekem vylézá česnek polevky s koprivami polévka s kopřivou recepty s medvědím česnekem recept s kopřivou

Suroviny: chléb, vývar zeleninový, sůl, pepř mletý, ořech muškátový, smetana ke šlehání, česnek mědvědí, kopřivy, pažitka

TopRecepty.cz

Chlebová polévka s medvědím česnekem a kopřivou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9OK8

Naposledy jste si prohlédli