Karfiol (květák) so syrom a ančovičkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 479 kJ / 1 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,06 g |
Tuky | 119,72 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 25,88 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 5. 2012 20:09
17. 5. 2012 19:15
Citrón dávam, aby karfiol stratil príkry pach a chuť. Navyše sa pri pečení nerozpadne
17. 5. 2012 18:43
Já nevím proč, ale kombinace květáku a smetany je velice zákeřná. Mě tato kombinace vždycky zhořkne a už mě to nechutná, ale vím, že figl na to existuje. Není to náhodou ten citrón?
17. 5. 2012 17:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 5 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 15 minutami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 20 minutami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 33 minutami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 3 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 4 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 6 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak používat ranou mrkev karotku? Je výtečná v mnoha pokrmech a skvěle se hodí i do moučníků
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: proč zhořkne květák proč květák zhořkne pečený květák ančovičky pach z květáku zhořkne květák květák zhořkne květákový salát s ančovičkami jak varit s ancovickama
Suroviny: květák, sýr, smetana, máslo, ančovičky v oleji, citron, sůl
Karfiol (květák) so syrom a ančovičkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jzq2
4 názory