Jahodové řezy Mrož
Oblíbený jahodový nanuk Mrož inspiroval nejednu hospodyňku k vyzkoušení receptu na báječné řezy. Chutnají stejně, proto si milovníci této zmrzliny přijdou na své. Výsledkem je dokonalá pochoutka, kterou musíme ochutnat.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 24 428 kJ / 5 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,05 g |
Tuky | 341,05 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 653 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 605,70 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 5. 2012 06:51
Mňamka
21. 5. 2012 18:58
S jahodama je dobrý všechno
21. 5. 2012 18:52
21. 5. 2012 18:46
dobrý de,tak cukry jsou v receptu psané doufám,že jasně a co se týče těch jahod,tak ty si samozřejmě pustí štávu,takže žádná voda se tam nepřidává.opravdu se do rozmixovaných jahod přidají pudinky a vaří se to do zhoustnutí.
21. 5. 2012 16:00
spagetka: Čtu znovu, máš pravdu, do náplně patří moučkový, ale nedokážu si představit i když 750g jahod bez přidání vody a do toho dát 2 pudingy a vařit do zhoustnutí nebo zase čtu špatně
21. 5. 2012 16:00
Mi je to taky celkem jasné, pokud to ovšem už nebylo opraveno
21. 5. 2012 15:56
..napsáno jasně:Změklé máslo ušleháme s ml.cukrem
21. 5. 2012 15:55
vypadají moc hezky
21. 5. 2012 15:54
Marcela: v náplni ne, tam je jasně cukr moučka a navíc se ze začátku krystal cukr použije se žloutky, takže máslo asi s moučkovým ne?
21. 5. 2012 15:53
V surovinách je jasně napsáno jemného krystalu, tak to asi bude ne I v postupu to tak je, proč by autorka měla opravovat
21. 5. 2012 15:43
vaden: předpokládám, že to máslo ušleháš s moučkovým cukrem ne s ml., oprav si, prosím, jinak
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 19 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 7 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 7 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 8 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 8 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 8 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 9 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 9 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 10 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na krásně lesklou, chutnou a hladkou polevu? Stačí málo a může být jako od profesionálního cukráře
Odstranit stopku z jahod není nic složitého. Zahoďte nůž a připravte se na dvě snadné a elegantní možnosti
Deset častých otázek a odpovědí na téma pěstování jahodníků. Oblíbené ovoce snadno vypěstujeme i na malé zahrádce
Další recepty
Tématické fráze: jahodové řezy mrož řezy recept rezy mroz buchta mroz mroz rezy recepty jahody mrozi rezy jahodové recepty recept na mrož řezy jahodový bomba řez mroži řezy recept jahodový řez řez mrož nejlepší jahodové řezy vynikající malinové řezy rezy s jahodami jahodová buchta mrož jahodove rezy recept recept na jahodove rezy jahodove
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, voda, prášek do pečiva, olej, jahody, pudink jahodový, cukr moučkový, máslo, poleva čokoládová, máslo, tuk, mouka
Jahodové řezy Mrož
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rB2E
41 názorů