Glazované podkovy z lososa
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 421 kJ / 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,11 g |
Tuky | 10,48 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 60,23 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2013 20:26
17. 11. 2012 13:39
1. 9. 2012 13:03
1. 9. 2012 02:52
31. 8. 2012 21:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 19 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 7 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 7 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 9 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 9 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 9 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 9 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 9 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 10 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Další recepty
Tématické fráze: lososové podkovy glazovane filety lososove podkovy recept losos-podkova glazovane ryby losos-podkova losos recepty losos recept recept losos potkova potkovy z lososa co je glazovaná ryba filety glazované podkovy z lososa na medu lososova podkova recepty losos na medu a pomerancich jak na potkovy z lososa recept na lososové podkovy losos potkova lososove podkovy recepty recept pdkovy z na lososa
Suroviny: losos, med, pomeranče, omáčka sojová, omáčka chilli sladká, olej olivový, sůl, pepř černý
Glazované podkovy z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLR7
5 názorů