Rybářova podkova s kaší
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,52 g |
Tuky | 35,43 g |
Vláknina | 35,42 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 515 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 167,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2012 22:01
Líbí se mi marinovaná rybička i připravená kašička+13
23. 9. 2012 13:47
Díky
23. 9. 2012 08:00
22. 9. 2012 22:48
škoda, že nejsem rybář byla by moje.. ta bašta
22. 9. 2012 19:29
jo, jo jo...rybičku můžeme na všechny způsoby
22. 9. 2012 19:22
mňam vyzerá tak lákavo , a marináda s medom ma zaujala takže ukladám a vyskúšam+1
22. 9. 2012 19:20
Market, bravo!! Ryby miluji a dobrý tip na kapříka!
22. 9. 2012 16:58
Všem děkuji za komentáře
Kapra i s receptem jsem dostala od kamaráda rybáře, chuť je ostře nasládlá a tymiánem ovoněno
Colombo65:mě taky, ale muž a synek ji nemusí, příště bude
Kapra i s receptem jsem dostala od kamaráda rybáře, chuť je ostře nasládlá a tymiánem ovoněno
Colombo65:mě taky, ale muž a synek ji nemusí, příště bude
22. 9. 2012 16:46
Krásné, mě tam chybí jen ta kůže
22. 9. 2012 15:44
Ahoja rybářko, kde jsi ho ulovila, krásně upraveno
22. 9. 2012 15:32
Nofrono, pěkná podkovička a zajímavě připravená a tak jsem rybu ještě nejedla.
Dnes mají snad všichni rybky k obědu Tobě dávám 3.bod
Dnes mají snad všichni rybky k obědu Tobě dávám 3.bod
22. 9. 2012 15:30
Krásný recept. Takovou marinádu neznám, tekže si tisknu a až manžel chytí kapříka, tak vyzkouším. Díky za inspiraci
22. 9. 2012 14:50
Tak takovou podkovu bych si hned dala ryby mám ráda jakkoli upravené a tato podkova vypadá skvostně a kaše je zajmavá+1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 3 hodinami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 7 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 7 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Bajja89 uvařila před 5 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Bajja89 uvařila před 10 minutami
Jemné domácí houskové knedlíky
LucieLP uvařila před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
Tamaraw uvařil před 3 hodinami
Fazolový guláš
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Hamburgerové bulky
Olfram uvařila před 3 hodinami
Vepřový bůček pečený v pečicím papíru
kamila29 uvařil před 3 hodinami
Špagety s masovými kuličkami
littleneo uvařila před 4 hodinami
Samosa - indická plněná taštička
Motylice uvařila před 5 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
Marylka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kam se v Praze vypravit za nejlepší zmrzlinou? Otestovali jsme, kde mají největší kopečky i nejzajímavější příchutě
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse: Použití správné mouky a odležení těsta zaručí luxusní výsledek
Další recepty
Tématické fráze: jana rybářová jana rybářová brambory s mrví smažíme kapříka k k obědu ¨¨kapr s kaší dort podkova pro rybáře dort podkova pro muže marcipánový žralok na dort kapr na ostro rybářova bašta recept recept na stredni podkovu jana rybářová dorty rybarova celer s kaší recepty smazeny kapr podkovy
Suroviny: kapr, med, olej olivový, tymián, chilli, limetka, pepř, sůl, mouka hladká, olej, brambory, mrkev, celer, česnek, mléko, máslo, sůl
Rybářova podkova s kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNY9
13 názorů