Glazované podkovy z lososa
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 421 kJ / 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,11 g |
Tuky | 10,48 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 60,23 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2013 20:26
17. 11. 2012 13:39
1. 9. 2012 13:03
1. 9. 2012 02:52
31. 8. 2012 21:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 8 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 8 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 11 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 11 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 11 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky
Další recepty
Tématické fráze: lososové podkovy glazovane filety lososove podkovy recept losos-podkova glazovane ryby losos-podkova losos recepty losos recept recept losos potkova potkovy z lososa co je glazovaná ryba filety glazované podkovy z lososa na medu lososova podkova recepty losos na medu a pomerancich jak na potkovy z lososa recept na lososové podkovy losos potkova lososove podkovy recepty recept pdkovy z na lososa
Suroviny: losos, med, pomeranče, omáčka sojová, omáčka chilli sladká, olej olivový, sůl, pepř černý
Glazované podkovy z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLR7
5 názorů