Boršč s protlakem
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 3 390 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,50 g |
Tuky | 11,93 g |
Vláknina | 22,89 g |
Cholesterol | 221 mg |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 45,97 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2012 11:49
25. 9. 2012 22:28
25. 9. 2012 17:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 6 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 19 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 4 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 11 minutami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 23 minutami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 37 minutami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 55 minutami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 59 minutami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 1 hodinou
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 1 hodinou
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 2 hodinami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí rajčatový protlak si uchová pravou chuť rajčat. Jen je potřeba dbát na správnou hustotu i chuť, aby byl výsledek dokonalý
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: boršč recept recept na borsc boršč recept boršč boršč recepty boršč-recept borst falešný boršč s rajským protlakem a mletým masem polévka z červené řepy borsc s rajským protlakem
Suroviny: maso hovězí, maso vepřové, zelí bílé, mrkev, petržel, kapusta, celer, pepř bílý, cibule, protlak rajčatový, řepa červená, koření nové koření, pepř černý, bobkový list, sůl, olej, smetana sladká
Boršč s protlakem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM23
3 názory