Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 047 kJ / 1 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,40 g |
Tuky | 76,79 g |
Vláknina | 14,97 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 108,48 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 1. 2017 17:53
Dnes som vyskúšala receptík a je vynikajúci. Hoki nám zvýšil z Vianoc a hľadali sme ten správny recept a váš sa mi zdal ten správny. Doteraz som robila rybu len vyprážanú, tak toto bolo takým osviežením. Receptík si ukladám a skúsim marinádu aj na iné ryby. Jediné, čo som nepoužila, bola tá ustricová omáčka, tú som nemala a ani by som ju tam radšej ani nedávala
20. 4. 2013 18:22
Neznam ani tuto rybu, ani marinadu, jsem na diete a shanel jsem neco chutneho z ryb. Tak tohle asi bude muj favorit - i kdyz asi marmoska moc dietniu nebude, ale kvuli teto dobrote to asi risknu
28. 11. 2012 11:38
no mňamka zatím jsem vždy koupila jen hoki medailonky tak se podívám i po filetech
25. 11. 2012 12:25
Krásně připravenoBramborovo-celerové pyré(nebo jen kaše)je oblíbená i u násJen bez toho muškátového oříšku
25. 11. 2012 02:46
To musi byt moooc dobroucke! Davam bodika!
25. 11. 2012 00:48
Hoki sice fakt neznám, ale úprava vypadá skvěle.
24. 11. 2012 22:09
Děkuju. Hoki je docela fajn ryba bez kostí (tedy ty filety) a protože její maso je sušší, ale chutné, snese chuťově výraznější marinádu i větší množství másla. Marinádu samozřejmě můžeme aplikovat i na jinou treskovitou rybku...
24. 11. 2012 22:00
jak píše Rebeka, perfektní
24. 11. 2012 21:54
24. 11. 2012 21:48
ta marináda je parádní, muškátový oříšek v brkaši je úžasný, a celé je to
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 20 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 22 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 8 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 8 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 8 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 8 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 8 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 9 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 11 hodinami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 12 hodinami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Ryby na grilu: Jak dlouho je grilovat a při jaké teplotě? Záleží na velikosti i na tloušťce masa
Další recepty
Tématické fráze: hoki filet hoki hoki filet recept hoki recept hoki filety hoki recepty hoki filet recepty hoki na kmíně treskovník recept filet hoki recepty hoki treskovník filety hoki recept hoki bramborovo celerové pyré hoki filety recept hoki filety recepty treskovník recepty recept celerové pyré co je hoki
Suroviny: filet hoki, kopr, máslo, sůl, vývar zeleninový, olej olivový, šťáva citronová, omáčka ústřičná, marmeláda meruňková, česnek, sůl, kmín mletý, pepř, brambory, bulva celerová, smetana ke šlehání, máslo
Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXn6
10 názorů