Hovězí na zázvoru jinak, dělané v PH
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 4 593 kJ / 1 098 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,26 g |
Tuky | 22,02 g |
Vláknina | 15,18 g |
Cholesterol | 412 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 34,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Delší dobu jsme neměli hovězí a ještě déle ne na zázvoru a máme ho moc rádi. Tentokrát jsem ho chtěla trochu jinak a jiné bylo, pro nás ještě lepší chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 5. 2013 16:11
Vaclav Fronek:Vašíku,zázvoru se vůbec nebojv kombinaci zvláště s hovězím je moc fajn
Bibinko,pomaláč nemám,já spíš zase"rychlím"v papiňákuale Tvá dobrota se mi líbí
Bibinko,pomaláč nemám,já spíš zase"rychlím"v papiňákuale Tvá dobrota se mi líbí
15. 5. 2013 12:24
Vaclav Fronek:Vašíku, jen se neboj, je to vynikající jídlo a u nás patří ke špičce dobrých jídel, samozřejmě i s jinými dobrotami
15. 5. 2013 10:39
Janinko. To je teda odvaha s tím zázvorem do guláše. Ale jako krajan tě podporuji a sám to v brzké době vyzkouším. Jsem moc zvědav. Nejdříve jen pro sebe abych se třeba nepropích. Zatím +bodík 4
15. 5. 2013 09:27
1974andrea:Andrejko, já ti velmi děkuji za pěkná a přesně vystihující komentář, který jsem měla i já na mysli, je tyhle neregistrované dámy za to nestojí, abych jim cokoliv vysvětlovala
Za 1.když si všimneš jsou to opakující se nicky pod mými recepty-prudiči, kteří se sem chodí pouze bavit a čekají na mou reakci-tu radost jim neudělám a za 2.jakmile bych cokoliv napsala, vznikne tady debata, která bude nekonečná......já osobně když vím, že by mi nějaký recept nechutnal, tak ho přejdu a nebudu přece dotyčné psát něco o blafu,humusu atd.protože dobře vím, že tisíc lidí=tisíc chutí a někomu to může třeba hodně chutnat
Za 1.když si všimneš jsou to opakující se nicky pod mými recepty-prudiči, kteří se sem chodí pouze bavit a čekají na mou reakci-tu radost jim neudělám a za 2.jakmile bych cokoliv napsala, vznikne tady debata, která bude nekonečná......já osobně když vím, že by mi nějaký recept nechutnal, tak ho přejdu a nebudu přece dotyčné psát něco o blafu,humusu atd.protože dobře vím, že tisíc lidí=tisíc chutí a někomu to může třeba hodně chutnat
15. 5. 2013 08:31
mně by to chutnalo, takže si to ukládám a určitě to vyzkouším a je mi jedno kolikrát to tu je
15. 5. 2013 08:21
Fakt nechápu vaši nevraživost vůči Bibince Jakým způsobem vaří a kombinuje suroviny, je přece jen její věc, oni si pochutnají a její recepty mají i své příznivce. Každý si může na těchto stránkách z bezmála 32tis. receptů přece vybrat ten, který mu bude vyhovovat. Nechápu, proč komentovat něco, co nikdy vařit nebudu. Jsou tu jiné recepty, které bych já osobně nevařila, ale proč to někomu cpát do komentářů. Hezký den všem
14. 5. 2013 20:55
Bibinka opisuje recepty a vydává je za své
14. 5. 2013 20:38
savlinka: ano, určitě to musí být výborné, když je to tu 2x
14. 5. 2013 19:59
Určitě moc dobré
14. 5. 2013 15:32
Lidka:
14. 5. 2013 14:32
Recept je určo dobrý, ale koukám, že naprosto totožný tu je od Mirči.Stačilo napsat, že vy přidáváte ty čtyři lžíce zakysané.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 8 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 22 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 12 minutami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 33 minutami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 5 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 6 hodinami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Znáte "kolínkoto"? Jemně pikantní a worchesterskou omáčkou ochucený pokrm z kolínek à la rizoto je jednoduchý a rychlý
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na česneku v ph hovězí v ph hovězí na zázvoru v ph hovězí maso v ph hovezi na zazvoru ph recepty dobry recept hovezi na zazvoru hovězí na zázvoru v papinaku hovězí na zázvoru a česneku v ph recept-hovězí na zázvoru hovezi na divoko delane v papinaku jak osmažit cibulku hovezi na zazvoru se smetanou zahustit omáčku v ph hovezi maso na zázvoru se smetanou jak pouzit solamyl aby nebyly hrudky recepty hovězí na zázvoru omáčka recept hovezi vino zazvor
Suroviny: maso hovězí, cibule, česnek, zázvor mletý, protlak rajčatový, omáčka sojová, smetana zakysaná, cibule, mouka, olej, pepř, sůl
Hovězí na zázvoru jinak, dělané v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JK2P
11 názorů