Rebarborové chutney
Chutney nebo také čatní pochází z Indie a jde o omáčku výrazné chuti. V chutney připraveném z rebarbory se skvěle snoubí její kyselkavá chuť s aromatickým zázvorem, voňavým hřebíčkem a skořicí. Skvěle se hodí k sýrům i ke grilovanému masu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 074 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,96 g |
Tuky | 10,52 g |
Vláknina | 31,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 129,17 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme přidat i hrozinky, sezamové semínko, ale i stroužek česneku nakrájený na slabé plátky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 5. 2013 17:38
24. 5. 2013 09:50
24. 5. 2013 08:45
24. 5. 2013 08:10
24. 5. 2013 00:33
23. 5. 2013 22:00
23. 5. 2013 20:50
23. 5. 2013 20:49
23. 5. 2013 20:22
23. 5. 2013 20:14
23. 5. 2013 20:13
23. 5. 2013 19:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 15 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 20 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 7 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 8 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 9 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 9 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 9 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 11 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 11 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Milujete lehce kyselou chuť rebarbory na sladkém jarním moučníku? Video vám ukáže, jak ji snadno oloupat
Přebytky rebarbory můžete s úspěchem zmrazit nebo sterilovat několika způsoby
Další recepty
Tématické fráze: rebarborové čatní čatní z rebarbory chatni vyuziti rebarbory chutney recept rebarbora s masem rebarborové recepty přesnídávka z rebarbory rebarborové chatní chutney sušená rebarbora chatni z rebarbory rebarbora recepty reberborové chatney čatný z rebarbory rebarbora využití rebarbora catni rebarborové chatney recepty z rebarbory rebarborove čatný
Suroviny: rebarbora, semínka hořčičná, brusinky sušené, sůl, ocet balsamiko, cukr třtinový, zázvor sušený, koření hřebíček, skořice mletá, ocet vinný červený
Rebarborové chutney
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpnr
27 názorů