Jahodovo - rebarborový džem
Máte přebytky jahod a rebarbory? Zkombinujte obě chutě ve výborné marmeládě a připravte se tak na zimu. Marmeláda chutná skvěle jen tak na krajíci chleba s máslem, nebo ji můžete použít při přípravě moučníků.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 228 kJ / 2 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,90 g |
Tuky | 2,10 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 646,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já každou marmeládu sterilizuji, déle vydrží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 6. 2023 21:52
9. 5. 2017 22:00
5. 8. 2013 00:49
4. 8. 2013 18:59
4. 8. 2013 16:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 6 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 35 minutami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 40 minutami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 53 minutami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 3 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 4 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 6 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Milujete lehce kyselou chuť rebarbory na sladkém jarním moučníku? Video vám ukáže, jak ji snadno oloupat
Další recepty
Tématické fráze: jahodovo rebarborový džem jahodovy džem s rebarborou rebarborový džem s jahodami jahodový džem s rebarborou recept jahodova marmeláda s rebarborou džem z rebarbory a jahod jahodovorebarborový džem marmeláda z rebarbory s jahodami jahodovo rebarborová marmelada rebarborovo jahodovy dzem rebarborový džem marmeláda z jahod a rebarbory dzem z jahod a rebarbory jahodovo-rebarborový džem marmeláda z rebarbory a jahodami džem jahody s rebarborou jahodovo rebarborová marmeláda recept džem jahody a rebarbora marmeláda jahody a rebarbora marmeláda z rebarbory a jahod
Suroviny: jahody, rebarbora, cukr krupice, gelfix, kyselina citronová
Jahodovo - rebarborový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mkZr
5 názorů