Polévka z červeného mangoldu s kroupami a bramborem
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 484 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,93 g |
Tuky | 13,37 g |
Vláknina | 26,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 195,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
S mangoldem nemám moc zkušeností, původně jsem si myslela, že stačí ho nechat v polévce jen zavadnout, ale je tužší a musí se povařit - asi jako kapusta. Možná, že záleží i na odrůdě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 10. 2022 08:10
17. 5. 2015 19:43
17. 5. 2015 13:53
17. 5. 2015 13:39
23. 8. 2013 19:22
20. 8. 2013 17:18
20. 8. 2013 15:26
19. 8. 2013 22:12
je to stejný druh,chutná podobně..
19. 8. 2013 20:57
19. 8. 2013 17:41
19. 8. 2013 17:14
19. 8. 2013 16:38
19. 8. 2013 16:17
19. 8. 2013 16:15
19. 8. 2013 16:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 38 minutami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 5 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Právě bylo uvařeno:
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 1 hodinou
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 1 hodinou
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 1 hodinou
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 1 hodinou
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 1 hodinou
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 1 hodinou
Kuřecí špíz s jogurtem
MAMINECKA uvařil před 2 hodinami
Ananasové řezy s krémem a ořechy
dexulka uvařila před 2 hodinami
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
HancaSvarc uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mangoldové listy jsou skvělou náhradou špenátu, řapíky využijeme jako chřest. Mangold sklízíme během léta a na podzim
Jak uvařit kroupy, aby nenadýmaly? Dříve bývaly důležitou součástí jídelníčku, jsou výživné, levné a když se dobře uvaří, tak velmi chutné
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: polévka z mangoldu cerveny mangold mangold červený recepty mangold červený mangold druhy mangold polévka polévka z červené řepy mongold červený mangold recepty červená řepa kroupy červený mangold recept polévka z řapíků mangoldu recept polevka mangold mangold recepty polévka vaříme z mangoldu bílé listy u mangoldu jak vypadá mangold druhy mangoldu listy mangoldu jedlé polévka z řapíku mangoldu
Suroviny: listy mangoldu, brambory, kroupy, česnek, vývar masový, sůl, pepř bílý mletý, petrželka, majoránka čerstvá
Polévka z červeného mangoldu s kroupami a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/33wr
21 názorů