Polévka z červeného mangoldu s kroupami a bramborem
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 484 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,93 g |
Tuky | 13,37 g |
Vláknina | 26,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 195,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
S mangoldem nemám moc zkušeností, původně jsem si myslela, že stačí ho nechat v polévce jen zavadnout, ale je tužší a musí se povařit - asi jako kapusta. Možná, že záleží i na odrůdě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 10. 2022 08:10
17. 5. 2015 19:43
17. 5. 2015 13:53
17. 5. 2015 13:39
23. 8. 2013 19:22
20. 8. 2013 17:18
20. 8. 2013 15:26
19. 8. 2013 22:12
je to stejný druh,chutná podobně..
19. 8. 2013 20:57
19. 8. 2013 17:41
19. 8. 2013 17:14
19. 8. 2013 16:38
19. 8. 2013 16:17
19. 8. 2013 16:15
19. 8. 2013 16:14
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 1 hodinou
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 23 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 11 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 11 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 11 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 11 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 11 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 12 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit kroupy, aby nenadýmaly? Dříve bývaly důležitou součástí jídelníčku, jsou výživné, levné a když se dobře uvaří, tak velmi chutné
Polévková směs připravená na tuku byla hitem našich babiček. Připravíme ji podle oblíbeného receptu
Mangoldové listy jsou skvělou náhradou špenátu, řapíky využijeme jako chřest. Mangold sklízíme během léta a na podzim
Další recepty
Tématické fráze: polévka z mangoldu cerveny mangold mangold červený recepty mangold červený mangold druhy mangold polévka polévka z červené řepy mongold červený mangold recepty červená řepa kroupy červený mangold recept polévka z řapíků mangoldu recept polevka mangold mangold recepty polévka vaříme z mangoldu bílé listy u mangoldu jak vypadá mangold druhy mangoldu listy mangoldu jedlé polévka z řapíku mangoldu
Suroviny: listy mangoldu, brambory, kroupy, česnek, vývar masový, sůl, pepř bílý mletý, petrželka, majoránka čerstvá
Polévka z červeného mangoldu s kroupami a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/33wr
21 názorů