Hovězí pečeně s bylinkami a restovanou zeleninou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 456 kJ / 1 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 249,12 g |
Tuky | 18,52 g |
Vláknina | 59,65 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 134,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 19 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 10 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 11 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 13 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 14 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 16 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Další recepty
Tématické fráze: hovezi pecene hovězí pečeně na zelenině hovězí pečeně se zeleninou recept s restovanou mrkví pecene maso ze zeleninou foto hovězí maso s restovanou zeleninou pecene z mladeho byka recept hovezi s restovanou zeleninou hovezi maso s bylinkami restovaná zelenina recept na hovězí pečeni hovězí pečeně recept recept na restovanou mrkev s hovězím restované hovězí maso se zeleninou hovězí pečeně s mrkví a zeleninou hovězí pečeně recept fenykl bylinky hovězí maso hovezi s bylinjami recept pecene hovezi s bylinkami hovězí pečeně s bylinkami a česnekem
Suroviny: kýta hovězí, česnek, cibule, mrkev, celer řapíkatý, fenykl, dýně, ocet balsamiko, fíková marmeláda, vývar masový, pepř drcený, sůl mořská, olej olivový, máslo, rozmarýn, tymián, šalvěj
Hovězí pečeně s bylinkami a restovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/om5z
18 názorů