Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím "
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 397 kJ / 1 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,51 g |
Tuky | 8,66 g |
Vláknina | 19,68 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,18 g |
Sacharidy | 63,46 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2013 05:06
|Bod je Dělám podobně a přece jinak. Peču společně s masem,podlévám hojně červeným nebo bílým, nedávám ocet a kromě kmínu hojně majoránky a čobrice a říkám tomu kuře v mrkvi. Chuť bude velmi podobná.Od té doby co mám cukrovku, tak vynechávám med, dá se to taky. Ať si tomu říkáme každý jak chceme, je to dobrota
Když dusím samotnou mrkev, musím kořením přerazit její sladkost, aby dostala slaně pikantní chuť (jinak mně to připomene sladkou břečku ze školní jídelny). Ale proti gustu žádný dišputát. Reaguji, tak dlouze, protože mně by to určitě chutnalo i tak, jak je v recepisu, moje prndy si odmyslete
Když dusím samotnou mrkev, musím kořením přerazit její sladkost, aby dostala slaně pikantní chuť (jinak mně to připomene sladkou břečku ze školní jídelny). Ale proti gustu žádný dišputát. Reaguji, tak dlouze, protože mně by to určitě chutnalo i tak, jak je v recepisu, moje prndy si odmyslete
14. 10. 2013 22:26
A-kucharka-Z:To Vám přece nikdo nebere, vařte si, jak chutná Vám
14. 10. 2013 22:25
1974andrea: No vidíte a já mám ráda dušenou mrkev přesně tak, jako Vy mrkvové zelí .
14. 10. 2013 22:23
A-kucharka-Z:Já takto ochucuji pouze zeleninu jako přílohové dušené zelí, např. z cukety, kedlubnu, hlávkového zelí nebo dýně. Mrkev dušenou mám ráda jen sladkou její přirozenou chutí
14. 10. 2013 22:20
1974andrea: No já právě opravdu naprosto totožně, proto mě to rozsmálo. Řekla jsem si proč ten ozvláštněný název
14. 10. 2013 22:14
A-kucharka-Z:Vy děláte dušenou mrkev takhle ochucenou? Já teda ne, nedávám tam kmín ani ocet a ani cibuli
14. 10. 2013 22:11
No prostě kuřecí maso napřírodno s dušenou mrkví
14. 10. 2013 22:02
1974andrea: mrkvovým zelím predsa...pre mňa neznáme.
14. 10. 2013 21:59
magdalenka: A čímpak?
Všem děkuju za pročtení receptu a komentíky
Všem děkuju za pročtení receptu a komentíky
14. 10. 2013 21:45
A zas si ma prekvapila...
14. 10. 2013 21:32
Jejda, to je nádherný receptík, wow
14. 10. 2013 20:01
a do pihele tmavýho tys to zas vytunila kvůli tobě budu potřetí večeřet
p.s.mrkvový zelo? co ty nevymyslíš?
p.s.mrkvový zelo? co ty nevymyslíš?
14. 10. 2013 19:31
krása nesmírná a musí to být moc dobré
14. 10. 2013 18:30
14. 10. 2013 15:12
líbí se mi konzistence mrkve že není jak kaše :-P pochutnal bych si :)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 49 minutami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Právě bylo uvařeno:
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 59 minutami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 2 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 3 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 3 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 4 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 4 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 4 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Marmeláda z domácí pekárny: Poradíme vám, jak ji připravit téměř bez práce
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Další recepty
Tématické fráze: kureci prsa recepty jak upravit kuřecí prsa jak upravit kuřecí stehna se zelím kuřecí maso s medem marinované kuřecí prso marinovana kureci prsa mrkvové zelí kuřecí prsa s mrkví marinované kuřecí prsa marinovaná kuřecí prsa na medu kuřecí prso recepty marinované kuřeci marinované pečené prso kureci prsa s mrkvi na medu plnena kureci prsa naprirodno jak upravit dietně kuřecí prso marinovaný kuřecí prsa pečené kuře s mrkví a zelím prsa naprirodno kureci prsa naprirodno
Suroviny: prsa kuřecí, omáčka sojová, ocet balsamiko, med, česnek, zázvor, chilli, sůl, mrkev, cibule, máslo, mouka hladká, kmín drcený, ocet, cukr, sůl
Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qozR
33 názorů