Pstruh s brynzou a koprem
Suroviny
Porce: 1 pstruh
Nutriční hodnoty
Energie | 31 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,15 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 10. 2013 18:46
Krásné!
29. 10. 2013 16:57
Jani, tohle bude asi fakt dobrota
29. 10. 2013 15:51
Já bych si pochutnala
29. 10. 2013 15:28
Čéče sestro kosmonautova, toto bych přejmenovala Pstruh po Jánošíkovsku
Vypadá to dobře a pro pstroužka mám slabost. Snad bych dala i tu bryndzu, bo věř chči ne, já ju ještě v orální ďurce neměla.
Haluše děláme jen se zelo.
Pošli prosím šousto, jen lžičinku, smočím v tom svou prostořekou hubu a okoštuji
Vypadá to dobře a pro pstroužka mám slabost. Snad bych dala i tu bryndzu, bo věř chči ne, já ju ještě v orální ďurce neměla.
Haluše děláme jen se zelo.
Pošli prosím šousto, jen lžičinku, smočím v tom svou prostořekou hubu a okoštuji
29. 10. 2013 14:56
tejaja: Terezko, já jsem experimentovala a jen pro sebe, takže jsem si řekla, že to sním, ať to bude jakékoliv! Takže proto jen ta jedna lžíce, ono to bříško zase tak hluboké není a určitě by nevadilo i víc
29. 10. 2013 14:37
Jana Remkova:Jani, ten pstruh měl určitě dost zajímavou chuť, moc si to představit neumím, ale ty suroviny jdou dobře k sobě. Dávám ti 6.bod
29. 10. 2013 14:10
Veľmi pekný recept, len tej bryndze nedávaš viac ? Jedna lyžica sa mi zdá málo, aj obrázok svedčí o vačšom množstve V každom prípade je to výborné, a prekombinované určite nie, práve naopak
29. 10. 2013 14:08
Jana Remkova:Čestné slovo, nepreháňam. Nádherná kombinácia surovín, nepreplácané...cítiš chuť ryby aj bryndzu. A bryndza aj ryba sa s kôprom kamarátia veľmi dobre. Plus krásna fotka, vlastne fotky.
29. 10. 2013 14:07
Týý brďo Jani škoda,že nejde šahnout přes monitor pro talířkrásně připravený pstruh
29. 10. 2013 14:05
Jana Remkova: jasně, jak chceš, je to překombinované , ale vážně - pstroužka můžeme vždy a v jakékoli kombinaci, takže
29. 10. 2013 14:00
magdalenka: Fakt?? Magdi, mám velkou radost, že se ti líbí
29. 10. 2013 13:59
Neskutočne krásny recept!
29. 10. 2013 13:58
Díky! Myslím, že se potkám i s negativní kritikou, že je to překombinované, ale mi po obědě zůstala na talíři fakt jen hlava
29. 10. 2013 13:42
Úžasné, Jani
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 11 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 19 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 23 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 13 minutami
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 14 minutami
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 2 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 11 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 11 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 11 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 12 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 12 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 13 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pstruh kopr pstruh s bryndzou zajimave recepty z pstruha recept pstruh kopr pstruh recept kopr malovany pstruha recepty 29.10.2013
Suroviny: pstruh, brynza, kopr čerstvý, sůl, koření na ryby, kmín celý, máslo, citron
Pstruh s brynzou a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1MgG
29 názorů