Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí pekáč

Jehněčí pečínka patří ke svátkům jara skoro stejně jako smažený kapr k Vánocům. Na stole se obvykle objevovala v neděli, na Boží hod velikonoční. Ale nyní si ji můžete upéci v doporučované kombinaci jehněčí plece, kýty a hřbetu kdykoliv.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 120 min

140 min (20 min příprava + 120 min tepelná úprava)

26. 1. 2014 16:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 628 kJ / 1 823 kcal
Bílkoviny174,21 g
Tuky41,84 g
Vláknina30,40 g
Cholesterol 585 mg
Sodík 626 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy174,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

27. 1. 2014 11:47

no mňááám:yes::-D jehněčí jsme už dlouho neměli:-//

tejaja tejaja

27. 1. 2014 09:23

jumanji: Nič ti nebráni dať 1 zemiak na 5 kg mäsa. My sa mäsom neprepchávame, dávame prednosť zelenine. Je to zdravšie.;-) A nezdá sa mi, žeby pomer 1 kg zemiakov a 0,75 kg mäsa bol taký veľlý v neprospech mäsa, aby si si robila srandičky. :-D

tejaja tejaja

27. 1. 2014 09:06

Dievčatá, keby sa dalo, tak vás pozvem, aby to nevyzeralo len ako provokácia :-D:-D;-)

Daniella O. Daniella O.

26. 1. 2014 21:54

Terezko,Andrejko 1974, to bude urcite moc dobre, jenom sehnat to jehne...;-(. A Teri, Ty neoprvokuj s takovu mnamkou....:-K:yes:.

jumanji

26. 1. 2014 21:48

Ale těch erteplí je tam víc jak masa .... To připomíná tzv. Slavičí paštiku ;-)

tejaja tejaja

26. 1. 2014 20:51

:-D;-) Družbu s bačom nemám, ale mám dvorného dodávateľa jahniat. Každú jeseň kúpim jedno, už 4. rok Takže pekne vypasené na trávičke :-)
Andrejka, nie do každej úpravy jahňaťa dávam cesnak a rozmarín, to by potom chutilo všetko rovnako. To by bol jeden recept :-D;-) V tomto recepte je hlavným korením tymián ;-)

1974andrea 1974andrea

26. 1. 2014 20:46

Já bych tam přidala pro svoje chutě česnek a rozmarýn, ten já mám prostě k jehněčímu zažitý;-) Ale jinak bych si pochutnala:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

26. 1. 2014 20:28

:-p:-p:-p:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

26. 1. 2014 19:59

Jehněčí chutná báječně. Dala bych si:-p:-p

maiva maiva

26. 1. 2014 17:56

Terezko, opravdu provokuješ:-D:-p:yes:

yanull yanull

26. 1. 2014 17:46

Terezko, že Ty jsi uzavřela družbu s bačou? ;-):-p:-K+2:yes:

maris maris

26. 1. 2014 16:36

Terezko, Ty tu s tím jehněčím provokuješ:-p;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí srdce jehněčí srdce recept recept na jehněčí srdce tncz nova levné recepty ládi hrušky jehneci srdce recepty jehněčí ledvinky recept jehněčí paštika jenhněčí recepty jehněčí paštika recept jenhněčí ledvinky skořicový věnec ládi hrušky jehněčí ledvinka jehneci ledvinky a srdce jehneci recept recepty ládi hrušky jehněčí žebírka jehněčí recept z jehneciho jehneci srdce na jehněčí srdce, recept recepty z jehněčího srdce

Suroviny: brambory, maso jehněčí, jehněčí ledvinky, cibule, vývar jehněčí, tymián, sůl, pepř mletý, máslo

TopRecepty.cz

Jehněčí pekáč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6yjz

Naposledy jste si prohlédli